|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Stavebný pozemok v jednom z najkrajších miest obce Oščadnica (EXKLUZÍVNE)

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Stavebný pozemok v jednom z najkrajších miest obce Oščadnica (EXKLUZÍVNE)
Zvlášť v zaujímavých lokalitách sa ponúkajú pozemky, ktoré majú prívlastok „stavebné“. Nie je vždy tomu tak. Tieto pozemky ležia v zastavanom území obce a tvoria záhradu k rodinnému domu, sú primerane veľké na stavbu aj viacerých chát, mimo chráneného územia, dostupné v každom období, s celoročným prístupom po asfaltovej ceste. Lepšie miesto ťažko nájsť – posúďte sami.
AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj pozemky ležiace v malej osade nad obcou Oščadnica, uprostred úžasnej krajiny poskytujúcej výhľady na kopce Kysuckej vrchoviny a Javorníkov. Tvoria súčasť oplotenej záhrady k rodinnému domu, kvalifikáciou orná pôda, v zastavanom území obce a nie sú umiestnením v chránenom území. Výmera pozemkov je 2. 369 m2, sú rovinaté až mierne svahovité. Súčasťou je prístup z miestnej komunikácie, ktorý je doteraz pozemkom nad domom - trávnatá plocha s výmerou ca 300 m2 (šírka 5 m). Vzdialenosť k zjazdovke lyžiarskeho strediska Veľká Rača, Oščadnica je cca 3 km, do centra obce do 10 min. jazdy autom, Elektrina – na okraji pozemku.
Cena 15 eur/m2 + dohoda pri rýchlom jednaní, Kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk
Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je architektúra a dizajn.
Price15 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationOščadnica
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesLand
Created16.05.2018 09:17
Valid toValid indefinitely
Updated16.05.2018, 09:17
Ad ID53817
TransactionSale
Area of ​​land [m²]2369
Updated: 16.05.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more