|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Chalupa na rekreáciu alebo podnikanie - Klokočov

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Chalupa na rekreáciu alebo podnikanie - Klokočov
AD-REALLITY Kysuce – ponúkame na predaj drevenicu po kompletnej rekonštrukcii s pozemkom 1000 m2, priamo pri prírodnej rezervácii Klokočovské skálie s kamennými guľami, na okraji malebnej kysuckej obce Klokočov. Ideálna poloha chalupy v tichom prostredí na okraji ihličnatého lesa, pritom iba 300m od obchodu a autobusu, poskytuje celoročne dostatočné súkromie ako aj skvelé podmienky pre príjemný oddych a relax s priamym prístupom autom až na pozemok. Vybavením a obytnou plochou je vhodná pre väčšiu rodinu a vzhľadom na lukratívnu lokalitu aj na podnikanie formou prenájmu.
Chalupa je po rekonštrukcii, časť je drevená a časť murovaná, ponúka príjemné bývanie s celkovou kapacitou pre 8 až 10 osôb. Prízemie je tvorené priestrannou spoločenskou miestnosťou s krbom, rohovou jedálenskou časťou ako aj pohodlným posedením s možnosťou využitia dvoch prísteliek. Samozrejmosťou je rovnako kompletne vybavená kuchyňa a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na poschodí sú štyri útulné 2-3 lôžkové spálne. Súčasťou chalupy je kamenná pivnica, miestnosť so saunou a prekrytá veranda, vhodná na grilovanie a posedenie v prípade nepriaznivého počasia. Elektrická prípojka má dvoj-tarifný elektromer, okrem verejného vodovodu je v chalupe pripojená aj vlastná studňa. Na oplotenom pozemku sa ešte nachádza miesto s ohniskom a posedením, malá chatka a technická chatka na náradie.
Lokalita: nádherné prostredie na pešiu turistiku alebo bicykel. Po hrebeni nad domom vedie turistická magistrála Bes read more
Price95 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationKlokočov
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created16.07.2018 09:59
Valid toValid indefinitely
Updated16.07.2018, 09:59
Ad ID54420
TransactionSale
Living area [m²]146
Area of ​​land [m²]1000
Updated: 16.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more