|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

OK GEL - domáca lekárnička v tube

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
OK GEL - domáca lekárnička v tube
OK Gel (60 ml) je prírodný prípravok na starostlivosť o pokožku s upokojujúcimi a regeneračnými účinkami pre celú rodinu. Bylinné extrakty z aloe vera, šafránu siateho, horca žltého, harmančeka rímskeho, jaseňa , mäty piepornej, myrhovníka pravého a ďalších, sú veľmi vhodné hlavne pre suchú a jemnú pokožku, pri poštípaní hmyzom, po holení, či pre rýchlejšie hojenie malých odrením, popálenín a pomliaždenín, odstraňuje kurie oká, mozole, pomáha lepšiemu vstrebávaniu jaziev. Tento gel rovnako osviežuje unavené či natiahnuté svalstvo i boľavé kĺby.
ÚĽAVA A ODSTRÁNENIE:
OK Gél Vám uľaví pri unavených a natiahnutých svaloch, podporí funkciu kĺbov. Urýchli vstrebávanie modrín a osvedčuje sa aj pri pomliaždeninách. Pomáha pri odstraňovaní bradavíc, kurích ôk, mozoľov a preležanín, jaziev,... Je Vašou osobnou lekárničkou!
Pri nezáväzné registrácii ZADARMO - cena 17.139 EUR.
Anetka si zabudla palec vo dverách. Nebol zlomený. Ale priškrtenia bolo veľmi silno. Bolesť i opuch OK Gel zvládol na jednotku. Anet sa s ním mohla aj kúpať ... krásne spodné necht podrostl. Žiadne hnisanie ani pobolievanie. Stačil nám OKGel a potom nový necht premazávať OK Balsamom. Ďakujem za tieto dva úžasné pomocníky.
Dita K., Přelouč
Dcérku Amálku popoludní pichla osa do obočia. Veľmi rýchlo sa vytvoril opuch celej polovičky tváre a ráno už nevidela na oko. Po pravidelnom natieraní OK Gélom druhý deň ráno už videla, opuch bol menší a tretí deň bola úplne bez problémov. Čo OK Gél dokáže už veľmi dobre viem read more

Reason: https://en.okg-family.com/cs/katalog?ref=03-011982

Price23,41 €
AdvertiserTamara Tluštíková
User typeCitizen
LocationŽilina Region
ContactSend email
Phone no.+420 605 513 496
CategoriesCosmetics, Medicinal plants, Other - Health & Beauty
Created27.10.2021 18:45
Valid toValid indefinitely
Updated27.10.2021, 18:46
Ad ID63422
Updated: 27.10.2021, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more