|  Slovensky Anglicky

AD-REALITY - Užívateľove inzeráty
AdresaPaláriková 24 Čadca 02201
GPS

1 - 10 z celkom 145 inzerátov
  • Záhradná chata v Zborove nad Bystricou - na predaj (alebo aj prenájom)

    04.09.2018 | Zborov nad Bystricou

    AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj (dlhodobý prenájom) záhradnú chatku s popisným číslom v obci Zborov nad Bystricou, s primerane veľkým rovinatým pozemkom vo výmere 450 m². Jedná sa o precízne udržiavanú drevostavbu postavenú v roku 2007, so zastavanou plochou je 28 m². Chatka pozostáva z 1 miestnosti – kuchyňa a obytná izba a samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom a WC, Pod strechou sú tri lôžka na spanie. Plechová garáž za chatkou slúži na uskladnenie náradia. Chatka je napojená na elektrinu 230/400 V, obecný vodovod, odpady sú zvedené do žumpy, vykurovanie pieckou alebo elektrickými konvertormi. Pozemok je zo všetkých strán oplotený, prístup celoročne po udržiavanej asfaltovej ceste. Pred chatkou je malá terasa na posedenie, záhrada je rozdelená na okrasnú a úžitkovú časť s hriadkami zeleniny. Krásny výhľad na okolité vrchy, bezprostredná blízkosť cyklistickej magistrály až do Vychylovky (Nová Bystrica) ponúka aj ďalšie využitie na turistiku alebo bicykel. Majiteľ ponúka okrem predaja aj dlhodobý prenájom – cena dohodou. Cena: 29.900 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je projekčná činnosť, architektúra a dizajn.

    29 900 €
  • Pôvodná drevenica, stavebný pozemok - Čadca, Čadečka

    04.09.2018 | Čadca

    AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj pôvodnú drevenicu v zátiší malej osady, v prímestskej časti mesta Čadca. Výmera pozemku – 583 m2 , v mieste stavby je rovinatý, po okraji svahovitý, lemovaný lúkami a s pekným výhľadom na okolité lesy. Pôvodná drevenica je evidovaná ako rodinný dom s prideleným súpisným číslom – v začatej rekonštrukcii, k zachovaniu jej dobrého stavu je nutné pokračovať. Dom pozostáva z chodby, kuchyne a jednej izby v prízemí; jednej izby v podkroví a kamennej pivnice. Príslušenstvom je hospodárska časť vedľa domu – kamenný chliev a kôlňa. Asfaltová prístupová cesta je vedená po okraji, pozemok je evidovaný ako zastavané plochy, Siete – elektrina, voda z hĺbkového vrtu, žumpa, možnosť napojenia na kanalizáciu cca 70 m.. Vzhľadom na jeho technický stav je dom určený na pokračovanie v rekonštrukcii, alebo na využitie zastavanej plochy k stavbe rodinného domu. Súčasťou ponuky je aj pozemok nad domom - záhrada vo výmere 1.741 m2 v cene 15 eur/m2, taktiež vhodného na stavbu domu – prístup je od domu alebo priamo z cesty, je mierne svahovitý, evidovaný ako TTP. V blízkosti je zastávka MHD, obchod. Cena celkom: 17.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je architektúra a dizajn – v prípade kúpy nehnuteľností z našej ponuky poskytneme výraznú zľavu na nový projekt chalupy alebo domu u nášho architekta.

    17 000 €
  • Trojizbový byt po rekonštrukcii - Krásno nad Kysucou

    04.09.2018 | Krásno nad Kysucou

    AD- REALITY Kysuce – ponúkame na predaj 3 – izbový byt po rekonštrukcii na sídlisku Struhy, v Krásne nad Kysucou. Jedná sa o priestranný, celodenne slnečný, vnútorný byt na 5. poschodí bytového domu neďaleko centra. Nedávno vykonanou rekonštrukciou boli vymenené okná za plastové, podlahy za plávajúca + keramická dlažba, vybudované murované jadro s novou kúpeľňou s masážnym sprchovým kútom, samostatné WC, loggia je oddelená od kuchyne dverami s posuvným systémom + jej rekonštrukcia, omietky, kuchynská linka so spotrebičmi je vyrobená na mieru, v chodbe vstavaná šatníková skriňa, samozrejmosťou sú merače spotreby vody a tepla. Boli vymenené rozvody elektriny, vody, nové stúpačky. Ponúka sa čiastočne zariadený podľa fotogalérie. Náklady na bývanie pre štvorčlennú rodinu predstavovali menej ako 180 eur, vrátane elektriny. K bytu je ponúkané parkovacie miesto pred domom. V bytovom dome sú udržiavané spoločné priestory, dobrá lokalita s občianskou vybavenosťou – v blízkosti škola, škôlka, zdravotnícke zariadenie, MHD, obchody... Cena – 78.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo, a to nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je architektúra a dizajn.

    78 000 €
  • Príjemný trojizbový byt v Čadci, sídl. Kýčerka

    04.09.2018 | Čadca

    AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj 3-izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii s balkónom v Čadci, ul. Okružná. Je na treťom poschodí bytového domu, s orientáciou spálne a detskej izby na juhovýchodnú stranu. Úžitková plocha bytu vrátane balkónu a pivnice je 72, 5 m2, obytná plocha 67 m2. Rekonštrukcia - vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, omietky, dlažby, jadro pôvodné so zachovalým zariadením, rozšírená kuchyňa o balkón. Ponúka sa bez nábytku, len so zariadením kuchyne. Výhody: príjemný slnečný byt v lokalite v blízkosti školy a škôlky, kostol, zastávka MHD, neďaleko nemocnica, dobrá občianska vybavenosť, nízke mesačné náklady na bývanie. Parkovanie na parkovisku vedľa domu – bezproblémové. Cena – 61.500 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo, a to nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je architektúra a dizajn.

    61 500 €
  • Rodinný dom vhodný na bývanie alebo rekreáciu - Nová Bystrica

    04.09.2018 | Nová Bystrica

    AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj drevenicu po kompletnej rekonštrukcii (2015) – rodinný dom vhodný na pohodlné bývanie v obci Nová Bystrica. Pozemok má rozlohu 361 m2 , so zastavanou plochou 57 m2. Pred domom je zastrešená terasa s posedením a s ohniskom. V prvom nadzemnom podlaží je vstupná chodba zo schodiskom do úložného priestoru v podkroví, kúpeľňa so sprchovým kútom s WC, ďalej zariadená kuchyňa s pôvodnou kachľovou pecou a obývačka. Z obývačky je výstup schodiskom do obytného podkrovia, kde sú dve spálne. Dom je čiastočne podpivničený veľkou pivnicou. IS - je napojený na obecný vodovod, na pozemku je aj vlastná studňa na zavlažovanie záhrady, odpady zvedené do žumpy, elektrina 230/400 V, plyn na okraji pozemku. Súčasťou ceny je aj zariadenie a vybavenie domu podľa fotogalérie, o. i. aj elektrické konvertory, televízor, výkonná pec na tuhé palivo v obývačke, chladnička, kosačka, ďalšie náradie.... - len sa nasťahovať. V blízkosti je všetka infraštruktúra obce – obecný úrad, škola, obchody, pošta, zdravotné stredisko, kostol zastávka MHD. Pri rýchlom jednaní je možná zľava z predajnej ceny. Lokalita je známa Skanzenom Kysuckej dediny, novo vybudovanou cyklistickou magistrálou z Krásna nad Kysucou až na Vychylovku, blízkosťou lyžiarskych stredísk v Oravskej lesnej alebo v Oščadnici na Veľkej Rači, je to vyhľadávaná turistická lokalita na pešo, bicykel alebo bežky. Cena 55 000 eur; kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je projekčná činnosť, architektúra a dizajn.

    55 000 €
  • Rodinný domček vo Svrčinovci

    04.09.2018 | Svrčinovec

    Je skutočne na zváženie, či kúpiť jednoizbový byt v Čadci takmer 40. tisíc eur, alebo ich investovať do kúpy rodinného domčeka, aj keď ho treba rekonštruovať. V tomto prípade je aj cena veľmi priaznivá a vložená investícia na dokončenie rekonštrukcie ho určite výrazne zhodnotí. Zvážte sami. AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj malý, doteraz jednoizbový rodinný dom vo Svrčinovci. Je v stave začatej rekonštrukcie – nová elektrina, omietky, drevené stropy s priznanými drevenými podhľadmi, komín zo šamotových tehál, príprava na zateplenie podkrovia, krytina z pozinkovaného plechu. V prvom nadzemnom podlaží je vstupná chodba, miestnosť pre kúpeľňu a hlavná obytná miestnosť, slúžiaca ako obývačka s kuchyňou. Tu je plánované schodište do podkrovia, so zámerom vybudovať dve spálne. Stavebnou súčasťou k domu je bývalá hospodárska budova na skladovanie náradia a dreva na kúrenie. Kúrenie je lokálne kachľami, pred domom je kopaná studňa bez vodovodu do domu, taktiež je potrené riešiť odpady (žumpa/čistička). Prístup po asfaltovej ceste až k domu, okraj zastavanej časti obce, pozemok vo výmere 280 m2 je mierne svahovitý. Cena 16.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je projekčná činnosť, architektúra a dizajn - vypracovanie projektu domu s dokumentáciou, až po vybavenie stavebného povolenia.

    16 000 €
  • Rodinný dom na rekreáciu alebo bývanie - Korňa (EXKLUZÍVNE, len u nás)

    25.07.2018 | Korňa

    Dom je situovaný nad obcou Korňa, uprostred krásneho smrekového lesa, zároveň s pohodlným celoročným prístupom až k nemu. Interiér pôsobí čisto a nevtieravo, je vybavený nábytkom kopírujúcim vek stavby. Výhľad a orientácia na svetové strany vnášajú do priestoru nielen krásu okolitého prostredia, ale zároveň aj dostatok svetla. Práve vďaka nim môže okolitá príroda zažiariť v plnej kráse. Výhľady, ktoré sa majiteľom naskytajú každý deň, sú jednoducho dokonalé. Miesto a okolitá príroda sú veľmi príjemné a chalupa útulná a jednoduchá – určite každého osloví. AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj rodinný dom po rekonštrukcii, postavený v malej osade nad obcou Korňa. Dom je dvojpodlažný so zastavaným podkrovím - v prízemí domu je vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa a samostatné WC; v obytnom podkroví sú nedokončené tri miestnosti s dispozíciou, ako v prvom nadzemnom podlaží. Je postavený na murovaných kamenných základoch s dvoma pivnicami – bývalá kotolňa na kotol ústredného kúrenia a sklad palív, je pripojený elektrickou prípojku 230/400 V, studňa v lese s krištálovo čistou vodou, vykurovanie lokálne na pevné palivá, prípadne konvektormi. V rohu záhrady je pôvodná 100 – ročná dreváreň a za cestou vo svahu kamenná pivnica. Výmera pozemku ponúkaná s chalupou je 1.404 m2, je upravený a udržiavaný, po celom obvode oplotený. Prístup k nehnuteľnosti je po udržiavanej asfaltovej ceste. V osade je len niekoľko domov a je riedko zastavaná, preto toto miesto zabezpečí dostatok súkromia. Lokalita je vyhľadávaná chalupármi kvôli tichu, čistému prostrediu, krásnej prírode, možnostiam turistiky a cykloturistiky. Oproti na kopci je známe kresťanské pútnické miesto na hore Živčáková. Cena – 52.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je projekčná činnosť, architektúra a dizajn.

    52 000 €
  • Trojizbový byt na luxusné bývanie v centre mesta

    25.07.2018 | Čadca

    Zariadený byt v novostavbe bytového domu priamo v centre mesta Čadca, so všetkou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, supermarkety, námestie, kostol, zastávka MHD aj vlaku. Parkovanie priamo pri dome v garáži alebo na vlastnom parkovacom mieste. AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj 3-izbový byt v novostavbe bytového domu, priamo v centre mesta Čadca. Byt sa nachádza na druhom poschodí, má obytnú plochu 80 m2, plus 10 m2 balkónu s východom z obývačky. Je zariadený serióznym nábytkom a zariadením spotrebičmi, samozrejmosťou je KTV a internet. Mesačná výška platieb za energie je vzhľadom na energetickú úspornosť objektu veľmi nízka. Byt je energeticky samostatný s vlastnou reguláciou, zateplený (energetická trieda B). Súčasťou ponuky je vlastná garáž aj vyhradené parkovacie miesto v chránenom areáli pred domom. Cena: 115.000 eur, kontakt. 0905844054. www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo, a to nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je architektúra a dizajn.

    115 000 €
  • Dvojizbový rodinný dom v Žiline - Zádubnie

    18.07.2018 | Zádubnie

    AD–REALITY Kysuce – na predaj rodinný dom v Žiline – miestna časť Zádubnie, pozemkom prislúchajúcom k domu vo výmere 91 m2 + ca 60 m2 patriaceho Mestu Žilina s možnosťou odkúpenia.. Dom je 2-izbový s obytnou plochou 70 m2 – na prízemí je zádverie, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa a WC . Dom je po rekonštrukcii interiéru, je potrebné dokončiť obklady v kúpeľni. Vonkajšok taktiež čaká na novú fasádu – je murovaný, sedlová strecha so škridľovou krytinou, čiastočne podpivničený, podkrovie je nezastavené. V dome boli vymenené všetky inštalácie – voda, elektrina, nová čistička OV, ďalej nové izolačné plastové okná, vchodové dvere, komín, samozrejme vnútorné omietky, podlahy. Dom je doteraz obývaný a v dobrom stave. Vykurovanie je lokálne krbom na pevné palivá alebo elektrickými konvertormi, zdroj vody – verejný vodovod, elektrina 230/400 V. Cena – 50.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je projekčná činnosť, architektúra a dizajn.

    50 000 €
  • Chalupa na rekreáciu alebo podnikanie - Klokočov

    16.07.2018 | Klokočov

    AD-REALLITY Kysuce – ponúkame na predaj drevenicu po kompletnej rekonštrukcii s pozemkom 1000 m2, priamo pri prírodnej rezervácii Klokočovské skálie s kamennými guľami, na okraji malebnej kysuckej obce Klokočov. Ideálna poloha chalupy v tichom prostredí na okraji ihličnatého lesa, pritom iba 300m od obchodu a autobusu, poskytuje celoročne dostatočné súkromie ako aj skvelé podmienky pre príjemný oddych a relax s priamym prístupom autom až na pozemok. Vybavením a obytnou plochou je vhodná pre väčšiu rodinu a vzhľadom na lukratívnu lokalitu aj na podnikanie formou prenájmu. Chalupa je po rekonštrukcii, časť je drevená a časť murovaná, ponúka príjemné bývanie s celkovou kapacitou pre 8 až 10 osôb. Prízemie je tvorené priestrannou spoločenskou miestnosťou s krbom, rohovou jedálenskou časťou ako aj pohodlným posedením s možnosťou využitia dvoch prísteliek. Samozrejmosťou je rovnako kompletne vybavená kuchyňa a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na poschodí sú štyri útulné 2-3 lôžkové spálne. Súčasťou chalupy je kamenná pivnica, miestnosť so saunou a prekrytá veranda, vhodná na grilovanie a posedenie v prípade nepriaznivého počasia. Elektrická prípojka má dvoj-tarifný elektromer, okrem verejného vodovodu je v chalupe pripojená aj vlastná studňa. Na oplotenom pozemku sa ešte nachádza miesto s ohniskom a posedením, malá chatka a technická chatka na náradie. Lokalita: nádherné prostredie na pešiu turistiku alebo bicykel. Po hrebeni nad domom vedie turistická magistrála Beskydská stopa k lyžovaniu na bežkách. Huby, čučoriedky máte hneď za záhradou. Cena 95.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je architektúra a dizajn.

    95 000 €

Začiatok « Predošlé 1 2 3 4 5 6 7 Ďalšie » Posledné

Na účely prispôsobenia obsahu a reklám používame súbory cookie. Zobraziť podrobnosti Akceptovať

Čo je Cookie?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Na čo používame Cookie?

Súbory cookie používame na množstvo cieľov. Používame ich napríklad na ukladanie prístupových údajov, na výber relevantných reklám, na sledovanie počtu návštevníkov na stránke, na zjednodušenie registrácie do nových služieb a na ochranu vašich údajov.

Ako kontrolovať Cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.Schovať