|  Slovensky Anglicky

VIP - Complet s.r.o. - Užívateľove inzeráty

1 - 10 z celkom 61 inzerátov
  • OPATROVANIE SENIORY S NÁSTUPOM ČÍM SKÔR

    31.08.2018 | Slovensko

    Do príjemnej dedinky Rohrbach, hľadáme opatrovateľku k 88 – ročnej pani (155 cm, 60 kg). Býva v dome spolu so svojim 62 – ročným synom, ktorý je plne samostatný a nepotrebuje opateru. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Voľno je k dispozícii jeden celý deň v týždni. Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii (na ktorú nastúpi), získa FINANČNÚ ODMENU. Stupeň ošetrenia: žiadosť o klasifikáciu úrovne požadovaného ošetrovania pacientky bola podaná. Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba za účelom ošetrenia rán, avšak jej návštevy sa po príchode opatrovateľky už neočakávajú. Zdravotný stav: pacientka je duševne zdravá, niekedy však stráca orientáciu. Bola jej diagnostikovaná demencia a má za sebou operáciu zlomeniny stehennej kosti. Inkontinentná nie je, avšak potrebuje pomoc pri návštevách toalety. Pohyblivosť: pacientka je mobilná s oporou rolátora. Opatrovateľka má na starosti pomoc pri hygiene pacientky a v rámci domácnosti sa vyžaduje pranie, žehlenie, varenie a udržiavanie poriadku. Obchod je vzdialený 2 km, ale opatrovateľka nemá na starosti nakupovanie. V prípade potreby je k dispozícii automobil s automatickou prevodovkou. Nočné vstávanie je potrebné raz v priebehu celej noci kvôli návšteve toalety. Od opatrovateľky sa očakáva znalosť nemeckého jazyka na dobrej úrovni, skúsenosti s opatrovaním seniorov a mala by taktiež vedieť variť. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: čím skôr Ponúkaná mzda: 8, 84 € (hod/brutto) Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 230 / 1 330 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Vyššia čiastka za turnus je určená pre opatrovateľky, ktoré získajú na ďalšiu pozíciu našej agentúry novú opatrovateľku (svoju známu a pod.). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať: Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    82 108 €aleboV texte
  • OPATROVANIE PRI RAKÚSKYCH HRANICIACH

    10.08.2018 | Slovensko

    Do malebnej nemeckej dedinky Julbach, ležiacej pri hraniciach s Rakúskom, hľadáme opatrovateľku k 75 – ročnej pani (160 cm, 75 kg), ktorá žije v dome so záhradou a nechová žiadne domáce zvieratá. Jedná sa o dvojdom, v ktorého jednej časti žije pacientkin syn, avšak o jeho domácnosť sa opatrovateľka nestará. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. Stupeň ošetrenia: pacientka bola zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrovania. Ošetrovateľská služba: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba za účelom prípravy liekov a navliekania protitrombóznych ponožiek. Pohyblivosť: pacientka je SAMOSTATNE MOBILNÁ. Zdravotný stav: pacientka trpí demenciou a trombózou. Problémy s inkontinenciou nemá, na toaletu dokáže chodiť sama, prípadne tam prejde s pomocou opatrovateľky. Do náplne práce opatrovateľky spadá asistencia pri hygiene, prezliekaní a prechode na toaletu, zároveň spoločné rozhovory a prechádzky. V rámci domácnosti je potrebné varenie, pranie a nakupovanie. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne. Opatrovateľka by mala ovládať nemecký jazyk aspoň na mierne pokročilej úrovni. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 20.08.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 410 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať: Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    82 108 €aleboV texte
  • NEPREMEŠKAJTE AKTUÁLNU PONUKU! / OPATROVANIE V NEMECKU

    08.08.2018 | Slovensko

    Do malebného nemeckého mesta Rödental, hľadáme opatrovateľku (nefajčiarku) k 79 – ročnej pani (165 cm, 63 kg) a jej o 4 roky staršiemu manželovi (178 cm, 80 kg). Bývajú spolu v dome, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou. Stupeň ošetrenia: pacientka bola zaradená do 2. a pacient do 3. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich). Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba a jej návštevy by mali pretrvávať aj po príchode opatrovateľky. Zdravotný stav: pacientka na rozdiel od manžela nemá problém s inkontinenciou, ale prejavuje sa u nej demencia v stredne pokročilom štádiu, ktorá je pri manželovi len začínajúca. Pacientovi bol diagnostikovaný Parkinson a u oboch je viditeľná bežná starecká slabosť. Pohyblivosť: obaja sú mobilní s oporou rolátora, je potrebné na nich dohliadať a predchádzať tak možným zraneniam. K dispozícii je ošetrovateľské lôžko. Opatrovateľka má na starosti asistenciu pri celotelovej hygiene, prezliekaní, jedení a pití, vstávaní a ďalšom pohybe. V rámci domácnosti je potrebné varenie, pranie, žehlenie, udržiavanie poriadku a ľahké záhradné práce. Manželia ocenia aj spoločné rozhovory a prechádzky. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne. Opatrovateľka by mala ovládať nemecký jazyk aspoň na stredne pokročilej úrovni. Fajčenie sa na pozícii neakceptuje. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: dohodou v období od 21.08.2018 do 31.08.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 460 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach: Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    V texte
  • NOVÁ PONUKA PRE OPATROVATEĽKY !!! / NEMECKO

    08.08.2018 | Slovensko

    Do úchvatného rozvinutého mesta Moers v Nemecku, hľadáme opatrovateľku k 81 – ročnej pani (170 cm, 100 kg) a jej o rok mladšiemu manželovi (180 cm, 100 kg). Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou a pripojením na internet. Voľno sa dohaduje priamo na pozícii. Stupeň ošetrenia: pacientka bola zaradená do 4. stupňa a pacient do 2. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich). Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba, avšak jej návštevy sa po príchode opatrovateľky neočakávajú. Zdravotný stav: pacientka má zavedený katéter, prekonala porážku a trpí ľahkou formou demencie. Pacient nemá problém s inkontinenciou. Obaja manželia sú diabetici a je na nich viditeľná bežná starecká slabosť. Pohyblivosť: pacientov nie je potrebné dvíhať, dokážu to sami, avšak je dôležité na nich dozerať a pomáhať im, zároveň tým predísť možným pádom a zraneniam. Obaja sú mobilní s oporou rolátora. K dispozícii je ošetrovateľská posteľ a sprchová stolička. Opatrovateľka má na starosti asistenciu pri celotelovej hygiene, prezliekaní, vstávaní, prechode na toaletu a ďalšom pohybe. V rámci domácnosti do jej náplne práce spadá varenie, pranie, žehlenie, udržiavanie poriadku, nakupovanie a kŕmenie sliepok. Manželia ocenia spoločné rozhovory, prechádzky a sprievod k lekárom či do kostola. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne. Opatrovateľka by mala ovládať nemecký jazyk minimálne na stredne pokročilej úrovni. Fajčenie von sa akceptuje. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 30.08.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 460 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach: Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    82 108 €aleboV texte
  • OPATROVANIE SENIORA / PONUKA PRE ŽENY AJ MUŽOV / BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA

    06.08.2018 | Slovensko

    Do Mníchova, hľadáme opatrovateľku alebo opatrovateľa k 77 ročnému pánovi (170 cm, 60 kg), ktorý ŽIJE SÁM priamo v časti Forstenrieder Park, obklopenej prírodou a dýchajúcou pokojom. Býva v dome, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet a TV. Nechová žiadne domáce zvieratá. Voľno má opatrovateľka k dispozícii (dve polovice dňa, jeden celý deň). V prípade potreby je možné obrátiť sa na syna alebo dcéru pacienta, ktoré žijú pár kilometrov odtiaľ. Stupeň ošetrenia: žiadosť o klasifikáciu stupňa požadovaného ošetrovania bola podaná. Potreba ošetrovateľskej služby: potreba ošetrovateľskej služby ešte nie je ujasnená. Zdravotný stav: pacient je duševne v poriadku. Občas sú však viditeľné poruchy vnímania, spojené s demenciou v začiatočnom štádiu. Pacient prekonal porážku a má zavedený urokatéter. Pohyblivosť: pacient je mobilný s oporou rolátora alebo využíva invalidný vozík. Je potrebné na neho dohliadať a predchádzať tak možným zraneniam či pádom. Opatrovateľ/-ka má na starosti asistenciu pri hygiene pacienta, sprievod k lekárom a prechádzky. Do náplne práce spadá aj domácnosť (varenie, pranie, žehlenie a nákupy – obchod do 1 km). Nočné vstávanie nie je potrebné, opatrovateľ/-ka môže spať nepretržite celú noc. Opatrovateľ/-ka by mala ovládať nemecký jazyk na dobrej úrovni, ďalej by mal/-a disponovať skúsenosťami s opatrovaním seniorov a mal/-a by vedieť variť. Vodičský preukaz je výhodou, k dispozícii je automobil s manuálnou prevodovkou. Fajčenie von sa povoľuje. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 23.08.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 230 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach: Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    82 108 €aleboV texte
  • Taunusstein – OPATROVANIE SENIORKY / turnus 4-6 týždňov / nástup 1.9.2018

    02.08.2018 | Žilinský kraj, Trenčiansky kraj, Košický kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Nitriansky kraj

    Do rozvinutého veľkomesta Taunusstein, ležiacom 50 km od Frankfurtu, hľadáme opatrovateľku k 94 – ročnej pani (155 cm, 48 kg). Je priateľskej povahy a má rada humor. Býva v byte, kde má opatrovateľka vyhradenú samostatnú izbu s pripojením na internet. V domácnosti sa chovajú dve mačky. Stupeň ošetrenia: pacientka bola zaradená do 4. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich). Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť v súčasnosti nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba. Zdravotný stav: pacientka je inkontinentná, užíva lieky na vysoký krvný tlak a proti zlyhaniu srdca, bola jej diagnostikovaná artróza kolena a nosí načúvacie zariadenie v dôsledku oslabeného sluchu. Pohyblivosť: pacientka je odkázaná na invalidný vozík, inak je ležiaca, ale pri pohybe dokáže byť nápomocná. Opatrovateľ/-ka má na starosti aj domácnosť. O nákupy aj sprievod k lekárom sa stará dcéra pacientky. V prípade záujmu je však obchod v dobrej dostupnosti pešo, do 300 m. Pacientka ocení spoločné prechádzky a trávenie času. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne, maximálne 2-3 x za týždeň. Od opatrovateľa/-ky sa očakáva ZNALOSŤ NEMECKÉHO JAZYKA na stredne pokročilej úrovni. Fajčenie von je povolené. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ) – 6 týždňov; nástup: 01.09.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 265 / 1 816 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach: Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    V texte
  • Würzburg – NOVÁ POZÍCIA PRE OPATROVATEĽKY

    30.07.2018 | Slovensko, Žilinský kraj, Trenčiansky kraj, Košický kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Nitriansky kraj

    Do krásneho a rozvinutého veľkomesta Würzburg, pýšiacim sa svetoznámou rezidenciou a mnohými ďalšími vzácnymi pamiatkami, hľadáme opatrovateľku k 78 – ročnému pánovi (180 cm, 60 kg). Žije v dome spolu s manželkou, ktorá je vo výbornej zdravotnej kondícii a nepotrebuje opateru. Je ešte pracovne aktívna, avšak vzhľadom na manželov zdravotný stav sa práci nemôže plnohodnotne venovať. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou a pripojením na internet. V domácnosti sa chová mačka. Voľný čas nie je stanovený fixne, dohaduje sa priamo na pozícii. Stupeň ošetrenia: úroveň požadovaného ošetrovania bola u pacienta klasifikovaná na úrovni 3 (z piatich). Potreba ošetrovateľskej služby: ošetrovateľská služba domácnosť navštevuje pravidelne. Zdravotný stav: pacient je inkontinentný, trpí bežnou stareckou slabosťou, prekonal srdcový infarkt, bol mu diagnostikovaný Parkinson a demencia stredne ťažkého stupňa (bez problémov s agresivitou či tendenciou odchádzať). Oslabený je zrak, sluch aj reč. Pohyblivosť: pacient je mobilný s pomocou rolátora, je potrebné na neho dohliadať a predchádzať tak možným zraneniam. Opatrovateľka má na starosti asistenciu pri hygiene pacienta, potrebe navštíviť toaletu, prezliekaní a ďalšom pohybe. Jesť aj piť dokáže sám. Pacient ocení spoločné rozhovory, prechádzky, trávenie času a sprievod k lekárom. Do náplne práce spadá aj varenie, pranie, žehlenie, udržiavanie poriadku a ľahké záhradné práce. Nočné vstávanie je potrebné viackrát za noc, nakoľko pacient trpí spánkovým apnoe, kedy dýchací prístroj nefunguje správne. Od opatrovateľky sa očakáva znalosť nemeckého jazyka aspoň na mierne pokročilej úrovni. Fajčenie von sa akceptuje. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 08.08.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 520 € (podľa dĺžky turnusu) vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach: Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected]

    8,84 €
  • POZOR, OPATROVATEĽKY !!! PONÚKAME ZÁSKOK PRI MNÍCHOVE

    24.07.2018 | Slovensko, Žilinský kraj, Trenčiansky kraj, Košický kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Nitriansky kraj

    Do mesta Germering, ležiacom v tesnej blízkosti Mníchova, hľadáme na nenáročnú pozíciu milú opatrovateľku k 93 – ročnému pánovi (175 cm, 75 kg), ktorý býva sám v dome so záhradou a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú vlastnú izbu s prístupom na internet. Stupeň ošetrenia: stupeň ošetrovania nebol klasifikovaný. Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba. Pohyblivosť: pacient je odkázaný na invalidný vozík, pričom potrebuje niekoho, kto mu z vozíka pomôže. Rodina už požiadala o zabezpečenie zdvíhacích zariadení. Zdravotný stav: pacient je inkontinentný, trpí demenciou v pokročilejšom štádiu a má problémy s dýchaním. Do náplne práce opatrovateľky spadá aj domácnosť, vrátane varenia. Nočné vstávanie je priemerne potrebné jedenkrát za noc. Vyžaduje sa dobrá úroveň nemeckého jazyka a vodičský preukaz. Dĺžka turnusu: záskok 37 dní; nástup: 05.08.2018; ukončenie: 11.09.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 689 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach: Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    V texte
  • NEPREMEŠKAJTE! JEDNODUCHÉ OPATROVANIE PRI MNÍCHOVE / BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA

    24.07.2018 | Slovensko, Žilinský kraj, Trenčiansky kraj, Košický kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Nitriansky kraj

    Do mestečka Martinsried pri Mníchove, hľadáme opatrovateľku (30-50 rokov) k 91 – ročnej pani (160 cm, 52kg), ktorá žije sama v dome, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet a TV. Voľno je k dispozícii vo forme dvoch polovíc dňa v týždni. Pacientka má syna a dve dcéry, ktorí bývajú v blízkosti. Stupeň ošetrenia: pacientka bola zaradená do 4. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich). Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba. Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje sama, bez oporných pomôcok. Zdravotný stav: pacientka je čiastočne inkontinentná, lieči sa na vysoký krvný tlak a začína sa u nej prejavovať starecká demencia, s čím je spojená zábudlivosť. Pacientka je celkovo ešte veľmi čulá. Do náplne práce opatrovateľky spadá aj nakupovanie, varenie, pranie, žehlenie, udržiavanie poriadku a ľahké záhradné práce. Pacientka potrebuje asistenciu pri hygiene a ocení spoločné prechádzky. Obchod je v dobrej dostupnosti pešo, vzdialený 150 metrov. Opatrovateľka nepotrebuje vodičský preukaz, automobil nie je k dispozícii. Nočné vstávanie vôbec nie je potrebné, opatrovateľka môže spať nepretržite celú noc, pričom nočný pokoj trvá od 22:00 do 09:00 Opatrovateľka by mala vedieť variť a vyžadujú sa skúsenosti s opatrovaním seniorov. Fajčenie je vo vonkajších priestoroch povolené. Potrebná je aspoň stredne pokročilá úroveň nemčiny pričom od znalostí sa odvíja aj plat. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 27.07.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 100 (mierne pokročilá úroveň nemčiny) / 1 230 ( dobrá znalosť nemčiny) € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať: Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    8,84 €aleboV texte
  • OPATROVANIE BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA !!! / OVERENÁ POZÍCIA

    20.07.2018 | Slovensko, Žilinský kraj, Trenčiansky kraj, Košický kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Nitriansky kraj

    Do obľúbeného Mníchova, veľkomesta bohatého na kultúru, pamiatky, zábavu a inšpirácie, hľadáme opatrovateľku (nefajčiarku) k 82 – ročnej pani (165cm, 72kg), ktorá žije sama v byte. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. Stupeň ošetrenia: pacientka nebola zaradená do žiadneho stupňa vyžadovaného ošetrovania. Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba. Pohyblivosť: pacientka je mobilná s oporou rolátora a využíva aj invalidný vozík. K dispozícií je ošetrovateľské lôžko. Zdravotný stav: pacientke bolo diagnostikované onkologické ochorenie a v minulosti podstúpila operáciu bedrovej kosti. Pacientka potrebuje pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní a podávaní jedla, zároveň ocení spoločnú zábavu a prechádzky. Je dôležité jej byť oporou a dozorom pri presúvaní na toaletu či do iných miestností. Do náplne práce spadá aj domácnosť, vrátane nákupov a varenia. Nočné vstávanie nie je potrebné. Fajčenie sa na pozícii neakceptuje. Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 30.07.2018 Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 250 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach: Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, [email protected] Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, [email protected] Tešíme sa na spoluprácu!

    V texte

Začiatok « Predošlé 1 2 3 4 5 6 7 Ďalšie » Posledné

Na účely prispôsobenia obsahu a reklám používame súbory cookie. Zobraziť podrobnosti Akceptovať

Čo je Cookie?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Na čo používame Cookie?

Súbory cookie používame na množstvo cieľov. Používame ich napríklad na ukladanie prístupových údajov, na výber relevantných reklám, na sledovanie počtu návštevníkov na stránke, na zjednodušenie registrácie do nových služieb a na ochranu vašich údajov.

Ako kontrolovať Cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.Schovať