|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Nádherný pozemok s rodinným domom 18 km od Prešova

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Nádherný pozemok s rodinným domom 18 km od Prešova
Na predaj ponúkam nádherný veľký pozemok s rodinným domom 18 km od Prešova v obci Chmeľov. Pozemok má rozlohu 2013 m2. Rodinný dom sa nachádza v zastavanej časti obce, na rozlohe 138 m2.
Ide o nádherný pozemok vhodný na výstabu rodinného domu, rekreáciu, chalupárčenie alebo poľnohospodárske účely. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy (hrušky, jablone, orechy, slivky, hrozno), na dvore sa nachádza vlastná studňa, garáž a stodola. Z pozemku je možné za krásneho slnečného počasia vidieť vrcholce našich Tatier.
Rodinný dom pozostáva z presvetlenej verandy a troch veľkých izieb. V dvoch izbách sú tradičné kachľové pece. Vykurovanie je zabezpečené aj gamatkami, ktoré sú vo všetkých izbách. Súčasťou domu je aj malá letná kuchynka a kupeľňa. V prednej časti domu sa nachádza pivnica na uskladnenie zeleniny.
Obec Chmeľov ma priame napojenie na hlavný ťah Prešov – Svidník - Vranov. V obci sa nachádza Základná škola 1-8 ročník, ambulancia všeobecného lekára, ambulancia zubného lekára, pošta, matrika, potraviny, evanjelicky a katolicky kostol.
V prípade seriozneho záujmu ma kontaktujte telefonicky 0917449843 alebo emailom: Contact form Mozne zaslanie dalsich fotografii alebo osobna obhliadka.
Cena. dohodou.
PriceAgreement
AdvertiserViera Takacs
User typeCitizen
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.091 744 984 3
CategoriesHouses
Created15.06.2012 09:33
Valid toValid indefinitely
Updated15.06.2012, 09:33
Ad ID22683
Type of houseRural houses
ConditionThe initial state
Updated: 15.06.2012, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more