|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Rodinný dom - blízke okolie Žiaru nad Hronom - na predaj

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Ponúkame na predaj samostatne stojaci dom v záhrade, mimo hlavnej cesty s predzáhradkou, s výborným dispozičným riešením. Ide o stavbu v tvare obdĺžnika so sedlovou strechou a balkónom s výhľadom na okolitú prírodu. Súčasťou domu je ďalšia nehnuteľnosť – novostavba postavená v štýle domu, ktorá je vhodná ako obchodný a prevádzkový objekt s parkoviskom a dvorom (dielňa, ateliér, salón, servis, sklad). Obe nehnuteľnosti sú postavené na rovinatom, mierne svahovitom pozemku bez stromov. V okolí pozemku už nie je možná ďalšia výstavba. Lokalita: blízke okolie mesta Žiar nad Hronom.
Prvé nadzemné podlažie domu o rozlohe cca 100 m2 tvorí jeden otvorený priestor. Tu sa nachádza krb na drevo a kotol ústredného vykurovania. Súčasťou podlažia je samostatná kúpeľňa, WC, sprchový kút. Prvé podlažie je možné využívať na parkovanie auta, resp. ho je možné upraviť na obývané miestnosti.
Druhé nadzemné podlažie domu tvoria 3 obytné miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa s WC a s plastovou vaňou. Miestnosti sú zariadené minimalisticky, jednoducho a v jednom materiálovomm a farebnom vyhotovení. Čisté línie zútulňujú teplé zemité odtiene, ktoré priestor opticky zväčšujú. Celý priestor so zariadením je vzdušný, praktický a tvorí harmonický celok. Orientácia hlavných miestností je JJZ-J-JJV.
Názor znalca – výborná nehnuteľnosť
Len vážny záujemca.
Cena dohodou.
PriceAgreement
Advertiserrodinný dom
User typeCitizen
LocationSlovakia, Žiar nad Hronom
ContactSend email
Phone no.090 733 446 5
CategoriesHouses
Created14.08.2012 12:03
Valid toValid indefinitely
Updated14.08.2012, 12:04
Ad ID23554
Type of houseHouses
ConditionComplete reconstruction
Area of ​​land [m²]740
Updated: 14.08.2012, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more