|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Balzam na pery - 5g

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Balzam na pery - 5g
Charlotte – balzam na pery s jahodovou vôňou 5 gr
Je určený na každodenné ošetrenie veľmi citlivých, vysušených a popraskaných pier. Obsahuje shea-maslo a kakaové maslo, ktoré chránia pokožku od vysušenia, ako aj od vonkajších škodlivých vplyvov prostredia. Kakaové maslo vďaka polyfenolovým antioxidantom pomáha pri udržiavaní pružnosti pier. Má príjemnú vôňu, nelepí sa, neligoce sa, pery sa stávajú mäkkými, balzam chráni pery pred účinkami nepriaznivého počasia.
Charlotte Pearl & Shine – balzam na ošetrenie pier 5 gr
Balzam na pery s hydratačným účinkom urobí divy s perami, stávajú sa mäkkými, hladkými a získajú priťažlivý prirodzený odtieň, naviac s očarujúcou vôňou vanilky. Chráni a vyživuje pery, zabráni im vo vysušení. Kakaové maslo, ktoré obsahuje, je bohatým zdrojom vitamínu E, a vďaka svojmu obsahu shea-masla stimuluje regeneračný proces popraskaných pier a zabezpečuje zmyselný, dlhotrvajúci lesk.
Charlotte Classic – balzam na ošetrenie pier 5 gr
Hlboko preniká do pokožky pier, napriek tomu ich jemne ošetruje. Jeho klasická vôňa je príjemná a zabezpečuje pocit pestovanosti. Balzam chráni pred účinkami nepriaznivého počasia, vďaka obsahu kakaového masla a shea-masla zas prirodzene hydratuje a skrášľuje pery. Pomáha pri činnosti imunitného systému pokožky, kakaové maslo vďaka antioxidantom, ktoré obsahuje, pomáha pri udržiavaní pružnosti pokožky pier, čím sa pery stanú hladšími a mäkkými na dotyk.
5g za 0, 90 €
Pošleme aj na dobierku!
Price0,90 €
AdvertiserLonglife Vitality s.r.o.
Address
Trhovisko 10
929 01 Dunajská Streda
User typeCompany
LocationDunajská Streda
ContactSend email
Phone no.+421 048 908 881
CategoriesOther - Health & Beauty
Created14.01.2015 15:23
Valid toValid indefinitely
Updated14.01.2015, 15:23
Ad ID38038
Updated: 14.01.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more