|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Linda hľadá domov

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Linda hľadá domov
Linda je veľmi priateľská k ľuďom, psíkom i k mačkám. Je to hyperaktívne šidlo, preto by bola vhodná na rôzne psie športy a pre aktívnejších ľudí, ktorí majú radi dlhšie vychádzky. Len tak prejsť sa okolo bloku 3 krát denne jej nestačí. Jedna prechádzka z troch denne, by mala byť dlhšia ako 15 minút.
Rada sa učí novým veciam, na pamlsky pekne reaguje a chce spolupracovať. Základné povely (sadni, ľahni, ku mne) už ovláda. Vonku neodbieha od svojho človeka ďaleko a sleduje si ho. Hygienické návyky má, doma neničí, ak má dostatok hračiek a niečo na žuvanie. Sama doma pekne vydrží v tichosti.
Miluje výbeh, šprintovanie so psami, hranie sa s konárikmi. Je to psíča plné radosti zo života. Pastvou pre oči i dušu je pozerať sa na ňu ako si užíva život. Jediným jej negatívom je skákanie na človeka od radosti, ale je to stále len šteňa, ktoré sa aj od tohto zlozvyku dá postupne odnaučiť.
Keďže má krátku srsť je vhodná do bytu alebo k domu so záhradou, kde by mohla behať s prístupom dnu - to by bol ideál. smile emoticon V prípade záujmu ma kontaktujete cez fb alebo na tel. č. 0944 958 815
Price30 € + Agreement
AdvertiserAlexandra
User typeCitizen
LocationStaré Mesto
ContactSend email
Phone no.+421 944 958 815
CategoriesDogs
Created20.03.2015 14:10
Valid toValid indefinitely
Updated20.03.2015, 14:11
Ad ID39578
Updated: 20.03.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more