|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

PREDÁM ZABEHNUTÉ PAROCHŇOVÉ ŠTÚDIO

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
PREDÁM ZABEHNUTÉ PAROCHŇOVÉ ŠTÚDIO
Lokalita: Obchod je v super lokalite vzhľadom na jeho sortiment – nachádza sa hneď oproti Onkologickému ústavu v centre mesta Bratislava.
Obchod má 9 ročnú tradíciu a lojálnych zákazníkov, je zabehnutý a má cielenú skupinu nakupujúcich. Prevádzka je v zrekonštruovaných priestoroch. Recepcia a strážna služba 24/7.
Čo ponúkame: Obchod predávame plne zariadený s kompletným sortimentom a klientelou. kompletné vybavenie predajne aj s profesionálnym stolom na modelovanie umelých nechtov, busty na parochne, extra nábytok v skladových priestoroch.
Vrátane predaja predávame aj know-how - už vytvorenú základnú web stránku s exkluzívnou doménou, ktorá má popredné miesto vo vyhľadávačoch. Súčasťou predaja sú tiež odporúčania, kontakty na dodávateľov tovaru v tuzemsku aj zahraničí, prípadne možnosť spolupráce 1-2 mesiace po predaji za poplatok.
Dôvod: Obchod sa za vyše 9 rokov prevádzkovania dostal do podvedomia verejnosti. Momentálne sa venujeme aj činnostiam a projektom z inej oblasti a idem žiť do zahraničia.
Čo očakávame: Rada by som odovzdala obchod osobe, ktorá má vzťah k ľuďom a vlasom, aby mal svoje pokračovanie a tešil naďalej aj svojho nového majiteľa/majiteľov.
Cena : know- how, kontakty na dodávateľov, zariadenie predajne, profesionálny stôl pre modelovanie nechtov a tovaru = 5.000 €.
Kontakt: 0910997099 Contact form

Reason: Sťahujem sa do zahraničia

Price5 000 €
AdvertiserVeronika Stepanovová
User typeCitizen
LocationBratislava I
ContactSend email
Phone no.+421 910 997 099
CategoriesSpaces
Created20.03.2015 23:35
Valid toValid indefinitely
Updated20.03.2015, 23:35
Ad ID39584
Updated: 20.03.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more