|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Lacné ubytovanie Lili

Quick navigation:Advertiser | Similar classifieds | Price |
Lacné ubytovanie Lili
Ponúkame pekné ubytovanie na severe Slovenska, v krásnej oravskej dedinke Vitanová, kde sa nachádza chalupa LiLi. Vitanová je v okrese Tvrdošín, v Žilinskom kraji, 12 km od hraníc s Poľskom a 10 km od Oravíc. Okolie Západných Tatier, Oravských Beskýd a Skorušinských vrchov je vhodné na turistiku, lyžovanie - v blízkosti 2 vleky, kúpanie sa v termálnych prameňoch - Oravice a s atraktívnymi turistickými možnosťami celoročne. Chalupa poskytuje ubytovanie na 2 poschodiach. Na prízemí je kuchyňa, spoločenská miestnosť s krbom, špajza a pivnica. Na prvom poschodí sú 4 izby s vlastným sociálnym zariadením a kuchynským kútom. K dvom izbám patrí aj terasa. Na druhom poschodí sú 2 apartmány, ktoré majú vlastnú kuchyňu, sociálne zariadenie a 2 samostatné izby. Apartmány majú aj samostatný vchod. Pobyt vhodný pre rodiny s deťmi. Cena ubytovania je 8 eur osoba/noc. Voľné termíny na ubytovanie od 7. januára 2016.
Lyžovanie: SKI Vitanová – Vrchdolinky, Meander Ski Park Oravice, Ski Centrum Uhliská Nižná, lyžiarske stredisko Zverovka – Spálená, SKI Centrum Brezovica.
Wellness: Oravice.
Turistika a atrakcie: Západné Tatry – Roháče, Zakopané, Oravský hrad, Oravská priehrada, Pamiatková rezervácia ľudovej architektúry Bobrova raľa, Múzeum oravskej dediny Zuberec – Contact form 889 064

Reason: Výhodná ponuka

Price8 €
AdvertiserRasto
User typeCitizen
LocationVitanová
ContactSend email
CategoriesOther
Created16.12.2015 17:58
Valid toValid indefinitely
Updated16.12.2015, 17:58
Ad ID44150
Updated: 16.12.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more