|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Univerzálna a regulovatelná záťažová vesta(1 až 30kg),NOVÁ,

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Skvelá záťažová vesta na workout, crossfit, cvičenie s vlastnou váhou, hokej, beh, weighted kalisteniku alebo len pre efektívnejší ŠPORT! Predám túto univerzálnu záťažovú vestu značky HEAVY WEIGHT. Na vestu si môžete ľubovoľne naložiť od 1 Kg do 30 Kg (30 kg závažie je odnímateľné a je k veste). Jedno závažie predstavuje 1 Kg. Je oveľa efektívnejšie si kúpiť ťažšiu vestu, ktorá vás neustále motivuje k vyšším výkonom. Mal som ju tiež, takže hovorím z vlastnej skúsenosti. Teraz vestu používam na cvičenie s TRX!
Neustálym zvyšovaním váhy som výkonnostne vyrástol neskutočným spôsobom. Mimo to svoju vestu používam aj pri thaiboxe a takmer všetkom čo robím, aby som cvičenie zefektívnil. Základom sú kľuky, príťahy, dipy, drepy, proste čo ťa napadne, dokonca ju používam aj na sklapovačky pri ktorých zaplním len hornú, prednú časť vesty. Záleží len na vás ako budete kreatívni.
Vesta je vhodná jak na rysovanie, tak aj na objemový rast. Záleží len na tom, ako si nastavíte váhy, počet opakovaní a celý tréning. Samozrejme všetko súvisí aj s jedlom!
Popis:
Špeciálna záťažová vesta vyrobená z troch vysoko odolných materiálov. Navrhnutá pre vysokú flexibilitu pri cvičení a čo najvyššej pohyblivosti s touto záťažovou vestou. Vypracovaná záťažová výplň je určená iba pre použitie do záťažovej vesty. Cena tejto vesty je medzi 2800-3000kč.
VESTA JE NOVÁ! nepoužitá!
Dizajn: Šitá do tvaru policajnej nepriestrelnej vesty.
Kúpená v ČR, kde bola vyrobená.
posilňovanie, cvičenie, training, muscles read more
Price82 €
AdvertiserPatrik
User typeCitizen
LocationBratislava I
ContactSend email
Phone no.+420 775 775 394
CategoriesFitness, Hockey, Other
Created21.01.2016 22:03
Valid toValid indefinitely
Updated21.01.2016, 22:07
Ad ID44633
Updated: 21.01.2016, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more