|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

4 izb.byt - Panorama city, BA - Staré Mesto

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
4 izb.byt - Panorama city, BA - Staré Mesto
Ponúkame na predaj 4 - izbový byt v novostavbe v centre Bratislavy v projekte Panorama city. Byt je vrátane kvalitného štandardu - drevené parkety, interiérové dvere z drevenej dyhy, kúpeľňové obklady a dlažby, video vrátnik, príprava na klimatizáciu. Celková rozloha bytu je 97m2.
Byt je odovzdaný a voľný k nasťahovaniu. Celkovo ho tvoria tri spálne a priestranná spojená obývačka s kuchyňou. Výhodou je výborné dispozičné riešenie a dobrá orientáciu na svetové strany. Spálne sú orientované na severovýchod.Spojená obývacia izba s kuchyňou je orientovaná na juhozápad. Vďaka veľkoplošným oknám sú miestnosti počas celého dňa presvetlené a orientácia spôsobuje, že spálne sa ani počas letných horúčav neprehrievajú. Nie je tak potrebné dodatočné clonenie, ktoré ani v projekte nie je možné exteriérovo riešiť.
Umiestnenie bytu na 5. poschodí z obývacej izby poskytuje výhľad na Bratislavu ako aj na strešnú zeleň, ktorá vytvára pocit strešnej záhrady. 5 poschodie zároveň poskytuje výhodu malej veternosti oproti vyšším podlažiam. Prístup na strešnú záhradu majú len pracovníci údržby strešnej terasy. Všetky okná v byte sú vybavené akustickými vetracími štrbinami, ktoré umožňujú prevetrávanie bez nutnosti otvorenia okna, čo znamená, že byt je dostatočne akusticky utlmený napriek jeho polohe v centre mesta. Byt je svetlý a poskytuje pekný výhľad na Bratislavu.
K bytu je potrebné dokúpiť si parkovacie miesto v cene 20 000 EUR vrátane DPH. Parkovacie miesto v presklenom nadzemnom podlaží read more
Price256 900 €
AdvertiserOľga Jackovičová - Negotiant Group, a.s.
User typeCompany
LocationBratislava I
ContactSend email
Phone no.+421 905 685 274
CategoriesFlats
Created26.08.2016 10:11
Valid toValid indefinitely
Updated26.08.2016, 10:11
Ad ID47643
TransactionSale
Number of rooms4 bedroom flats
ConditionNew development
Living area [m²]97
Updated: 26.08.2016, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more