|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Rodinný dom s letným domčekom - Čadca, Horelica

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Rodinný dom s letným domčekom - Čadca, Horelica
AD-REALITY Kysuce- ponúkame na predaj rodinný dom - drevenicu spolu s murovaným záhradným domčekom, ktoré sa nachádzajú v tichom prostredí, na kopci s pekným výhľadom na dolinu a mesto Čadca. Oba objekty sa nachádzajú na spoločnom pozemku o celkovej výmere 1186 m2 na konci zástavby nových aj starších rodinných domov. Obe stavby aj pozemok sú vo veľmi dobrom - udržiavanom stave. Súčasťou drevenice je aj veľká stodola (dielňa).
Dom - drevenica pozostáva z dvoch miestností a kuchyňa. Menší domček - chata je vlastne jednoizbovým bytom. Svojim vybavením umožňujú oba trvalé bývanie
Je zavedené plynové kúrenie, každý dom má svoj vlastný samostatný plynový kotol. V drevenici je taktiež pec na pevné palivá. Oba domy sú napojenú na novú čističku odpadových vôd. Ihneď voľné, cena - podľa dohody pri obhliadke.
Kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk
Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je architektúra a dizajn.
PriceAgreement
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationČadca
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created28.10.2016 12:29
Valid toValid indefinitely
Updated28.10.2016, 12:29
Ad ID48351
Updated: 28.10.2016, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more