|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Dom, ktorý určite zaujme - rodinná vila v Turzovke

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Dom, ktorý určite zaujme - rodinná vila v Turzovke
Realitná ponuka Slovenska je síce preplnená rôznymi budovami a nové moderné domy búrajú stereotyp v miestnom stavebníctve. Medzi také patrí aj tento rodinný dom, ktorý vyniká citlivým dispozičným riešením exteríéru aj interiéru. Hoci nie je novostavbou a je domom po rekonštrukcii, kvalitou spĺňa všetky nároky moderného bývania. Projekt bol „šitý na mieru“, majiteľ dal architektovej kreativite voľný priebeh a vybudoval dom, ktorý upúta po každej stránke. Inšpiratívny dizajn a vynikajúcu praktickú stránku projektu podporili aj použité stavebné materiály, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri snahe dosiahnuť maximálny komfort bývania a zároveň vytvárajú zdravé vnútorné prostredie.
Rodinná vila sa nachádza priamo v centre mesta Turzovka. V prízemí je veľká spoločenská miestnosť s knižnicou, kompletne zariadená kuchyňa (s linkou s pracovným stolom a vstavanými spotrebičmi) a s prístupom na terasu s výhľadom do záhrady, Ďalej je tu spálňa, kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom a WC a priestranná vstupná chodba a príručný sklad. Na poschodí sú dve detské spálne, pracovňa, malé átrium s balkónom, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. V suteréne je veľká garáž, toaleta, sklad potravín a technická miestnosť.
Dom je zateplený (energetická trieda „B“), je chránený bezpečnostnými dverami, elektronickým zabezpečovacím systémom a s kamerami. Vykurovanie je plynové, teplovodné radiátormi v kombinácii s podlahovým, odpady zvedené do kanalizácie, verejný zdroj vody . Príjem televíznych kanálo read more
Price260 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationTurzovka
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created09.08.2017 12:14
Valid toValid indefinitely
Updated09.08.2017, 12:14
Ad ID51593
Type of houseVillas
ConditionComplete reconstruction
Living area [m²]250
Area of ​​land [m²]1175
Updated: 09.08.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more