|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Rodinný dom s veľkou záhradou - Zákopčie

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Rodinný dom s veľkou záhradou - Zákopčie
AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj priestranný RD v tichej časti obce Zákopčie, s veľkým pozemkom vo výmere viac ako 2.300 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza sa v dobrej lokalite, prístupnej po udržiavanej asfaltovej ceste po celý rok. Dom je zariadený nábytkom len čiastočne, však pripravený na okamžité bývanie. Rovinatý pozemok ponúka majiteľom priestor na odpočinok alebo aj drobné hospodárenie, zabezpečuje dostatok súkromia.
Dom je dvojpodlažný, celý podpivničený, bez využívaného podkrovia. Miestnosti interiéru sú presvetlené síce pôvodnými, ale zachovalými oknami, dispozične poskytuje pohodlné bývanie. Na vrchnom poschodí je pri spálni priestranný balkón.
Celý dom je podpivničený, sú tu dve miestnosti na sklad, kotolňa s kotlom na tuhé palivá a letná kuchyňa s východom cez chodbu do dvora. Na prvom aj druhom nadzemnom poschodí sa nachádzajú miestnosti v dispozícii dvojizbových bytov, každý s obytnou plochou takmer 90 m2 – t.j. kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa s WC , potravinová komora a chodba. Vo vrchnom byte je treba stavebne dokončiť kúpeľňu a kuchyňu. Vykurovanie je ústredné kotlom na pevné palivá, v kuchyni je piecka. Dom je napojený na vlastnú studňu, elektrinu 230/400 V, odpady zachytávané do žumpy. Za domom stojí drevená garáž a bývalá hospodárska budova s dielňou. Záhrada je upravená a udržiavaná – vysadené ozdobné dreviny, zdravé ovocné stromy, udržiavaný trávnik. Súčasťou ponuky je aj zariadenie domu tak, ako je zdokumentované na fotografiách.
Lokal read more
Price79 900 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationZákopčie
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created09.08.2017 12:32
Valid toValid indefinitely
Updated17.08.2017, 09:06
Ad ID51594
ConditionPartial reconstruction
Type of houseHouses
Living area [m²]180
Area of ​​land [m²]2300
Updated: 17.08.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more