|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Rekreačná chalupa nad obcou Dlhá nad Kysucou

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Rekreačná chalupa nad obcou Dlhá nad Kysucou
Chalupu na polosamote by chalupári nemenili za nič. Jej dobrý stav, pekný výhľad, okolitý les s možnosťami vychádzok a ničím nerušené bývanie dávajú zabudnúť na povinnosti bežného života. V osade sú len tri domy. Na tomto mieste by vás nikto nepovolaný nemal vyrušovať.
AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj udržiavanú chalupu, postavenú v malej osade nad obcou Dlhá nad Kysucou. Je to priestranná drevenica, terajšími majiteľmi prestavaná na pohodlnú rekreačnú chalupu, umožňujúcu svojim vybavením aj dlhodobejšie bývanie. Prízemie je riešené tradične podľa miestnych zvyklostí - pozostáva zo zariadenej kuchyne, obývačky s jedálňou, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného WC a chodby. V podkroví sú dve spálne. Dom stojí na kamenných základoch s pivnicou, zdroj vody je z výdatnej studne v lese (spoločný pre všetky domy), elektrina 230/400 V, odpady sú zachytávané do žumpy. Vedľa domu je hospodárska budova taktiež s kamennou pivnicou, teraz využívanou na sklad dreva, náradia, záhradného nábytku, a pod.. Výmera pozemku je 555 m2, ďalšie sú voľné bez obmedzenia ich užívania. Pozemok pred domom je upravený, s malým posedením pod prístreškom, neskôr svahovitý s terasami. K nehnuteľnosti vedú dve cesty – kamenistá po lese v dĺžke ca 500 m (od miestnej asfaltovej cesty len autom 4x4), alebo pohodlnejšia z Turzovky, zjazdná aj bežným autom, v dĺžke niečo cez 3 km.
Popis lokality: Je vyhľadávanou lokalitou chalupármi, okolité lesy sú rajom pre hubárov, zdrojom lesných plodov, je read more
Price48 800 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationDlhá nad Kysucou
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created17.10.2017 09:00
Valid toValid indefinitely
Updated17.10.2017, 09:00
Ad ID52218
TransactionSale
Living area [m²]120
Area of ​​land [m²]555
Updated: 17.10.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more