|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

JEDNODUCHÉ OPATROVANIE s nástupom čím skôr

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
JEDNODUCHÉ OPATROVANIE s nástupom čím skôr
Do krásneho kúpeľného mesta Bad Säckingen, hľadáme spoľahlivú, čestnú, samostatnú, prispôsobivú a komunikatívnu opatrovateľku (45 rokov a viac) k 91 – ročnej pani (166 cm, 59 kg), ktorá žije sama vo svojom dome, nachádzajúcom sa v centrálnej časti mesta. Je v dobrej zdravotnej kondícii. Povahovo je priateľská a prívetivá. Nechová žiadne domáce zvieratá. Pacientkin syn je v prípade potreby nablízku, býva v susednom dome a sám sa stará o mnoho činností spojených s opaterou mamy. Je preto veľmi nápomocný a uľahčuje opatrovateľke prácu. Opatrovateľka má k dispozícii vlastnú izbu s pripojením na internet. V prípade fajčiarky, je fajčenie von povolené.
Stupeň ošetrenia / potreba ošetrovateľskej služby: pacientka bola zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrovania, domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.
Diagnózy: pacientka netrpí žiadnymi závažnejšími diagnózami netrápi ju ani demencia, ani inkontinencia ( v noci nosí plienky iba preventívne).
Pohyblivosť: pacientka je relatívne mobilná, no napriek tomu odkázaná na invalidný vozík v dôsledku operovaného bedrového kĺbu. Všetky potrebné zdravotnícke pomôcky sú k dispozícii (elektronické lôžko, ľahký invalidný vozík, prispôsobená toaleta, zdvihák do vane aj chodítko).
Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ) alebo 6 týždňov; nástup: čím skôr
Mzda:
1 mesiac: 1 130 € (netto) + príspevok na cestu od agentúry (2 €/každý odpracovaný deň) + príspevok na cestu od rodiny (75 € na ruku po príchode) = 1 265 € (netto)
6 týždňov: 1 582 read more

Reason: Ponuka práce

Price1 265 €
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Bratislava Region, Bratislava II
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesBrigades, Working abroad, Health
Created14.02.2018 13:32
Valid toValid indefinitely
Updated14.02.2018, 13:33
Ad ID53055
Updated: 14.02.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more