|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

OPATROVANIE PRI ŠTUTTGARTE

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
OPATROVANIE PRI ŠTUTTGARTE
Do krásneho historického mesta Leonberg, vzdialenom len 17 km od Štuttgartu, hľadáme opatrovateľku (40-60 rokov) k 91 – ročnej milej pani (142 cm, 75 kg), ktorá žije sama v rodinnom dome v centre mesta a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: úroveň požadovaného ošetrovania bola u pacientky klasifikovaná na úrovni 5 (11/2017).
Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba, avšak po príchode opatrovateľky sa jej služby už neočakávajú.
Pohyblivosť: pacientka má ťažkosti s mobilitou, doma využíva rolátor, von invalidný vozík a tiež stoličku do sprchy. Navrhuje sa zabezpečenie ošetrovateľského lôžka. Potrebná je pomoc pri vstávaní a presunoch.
Zdravotný stav: pacientka je vzhľadom na svoj vek slabšia, diagnostikovaná jej bola demencia a trpí inkontinenciou. Užíva lieky na spanie a na zriedenie krvi (je potrebné ich podávať). Badateľné sú u nej ťažkosti s rečou, zlá orientácia v rámci času a miesta, mierne zhoršené rozpoznávanie ľudí a situácií.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: flexibilný / 1. aprílový týždeň
Do náplne práce opatrovateľky spadá aj udržiavanie domácnosti, vrátanie prania, žehlenia a varenia (klasická strava, bez diét). Nákupy robí opatrovateľka iba ak by sama chcela, inak sa o ne vie postarať rodina. Obchod je vzdialený do štvrť hodiny pešo. Pacientka si vyžaduje asistenciu pri celkovej hygiene, prechode (na toaletu), výmene hygienických pomôcok, j read more

Reason: Ponuka práce

Price1 450 €
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Bratislava II, Bratislava
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health, Other work
Created29.03.2018 11:26
Valid toValid indefinitely
Updated29.03.2018, 11:26
Ad ID53337
Updated: 29.03.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more