|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Dvojizbový apartmán v rezidencii v centre Oščadnice - EXKLUZÍVNE

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Dvojizbový apartmán v rezidencii v centre Oščadnice - EXKLUZÍVNE
Častou otázkou pri kúpe chaty alebo chalupy býva, či sa rozhodnúť pre dokončenú nehnuteľnosť s primeraným pohodlím alebo rekonštruovať niečo staršie. Obe možnosti sú však finančne náročné. Pre tých, ktorí sa uprednostnia okamžité užívanie zariadeného apartmánu v rezidencii priamo v centre Oščadnice, odporúčame túto ponuku.
AD-REALITY Kysuce – ponúkame 2-izbový apartmán v novostavbe rezidencie priamo v centre obce Oščadnica. Rezidencia má výhodnú polohu, stojí v kľudnej lokalite mimo hlavnej cesty, s blízkosťou všetkej infraštruktúry obce – supermarket, zastávkou MHD aj skibusu, zdravotného strediska, reštaurácií, školy.... Tak isto byt je komfortne v prízemí, v blízkosti lyžiarne aj priestoru k odkladaniu bicyklov. Výmera 39 m2 poskytuje dostatok pohodlia pre rodinu – chodba so šatníkom, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, obývačka s výstupom na terasu je spojená s kuchyňou. Pred celým bytom je priestranná terasa s výmerou 26 m2, oddelená od okolia vždy zeleným živým plotom. Samozrejmosťou je vlastné parkovacie miesto. Byt je v osobnom vlastníctve, možno ho využívať aj na trvalé bývanie. Súčasťou ponuky je zariadenie a vybavenie bytu podľa fotogalérie.
Náklady: Stavba je dostatočne zateplená, byt je energeticky samostatný – elektrické vykurovanie konvertormi s termostatmi, vodomer, kanalizácia. Príslušenstvom je domáci vrátnik, zvonček; domáci telefón, pripojenie na internet a televíziu KTV - podľa dohody. Správu vykonáva spoločenstvo vlastníkov so správcom, zabezpe read more
Price48 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationOščadnica
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created14.04.2018 12:11
Valid toValid indefinitely
Updated14.04.2018, 12:11
Ad ID53479
TransactionSale
Living area [m²]39
Area of ​​land [m²]100
Updated: 14.04.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more