|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie PRI MNÍCHOVE BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
opatrovanie PRI MNÍCHOVE BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA
Do malebnej dedinky Hohenbrunn, ležiacej 16 km od Mníchova a pýšiacej sa krásnym zámkom, hľadáme skúsenú opatrovateľku (nefajčiarku vo veku 30-65 rokov) k 74 – ročnému pánovi (171 cm, 64 kg), žijúcemu v dome so záhradou spolu so svojou manželkou, ktorá je vo výbornej zdravotnej kondícii a nevyžaduje si žiadnu opateru, práve naopak, množstvo činností robí sama a je nápomocná pri opatere manžela, vrátane noci, kedy sa o neho stará iba ona a opatrovateľka nemusí vstávať. Manželia nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou a pripojením na internet.
Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacient trpí bežnou stareckou slabosťou a inkontinenciou v začiatočnom štádiu. Bol mu tiež diagnostikovaný tumor na mozgu (pravdepodobne nezhubný). Najvýraznejšie sú ťažkosti s mobilitou vyvolané porážkou, ktorú utrpel.
Pohyblivosť: pacient má ochrnutú ľavú stranu tela a potrebuje pomoc pri pohybe a chôdzi (využíva rolátor, palicu aj invalidný vozík).
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti najmä opateru pacienta, pod ktorú spadá hygiena, prezliekanie, asistencia pri prechode na toaletu a iných pohyboch, spoločná zábava, rozhovory a prechádzky. V rámci domácnosti je potrebné pranie a varenie. Pacient sa dokáže najesť sám, no občas potrebuje pomoc.
Od opatrovateľky sa očakáva dobrá znalosť nemeckého jazyka a skúsenosti, vrátane absolvovaného opatrovateľského kurzu. Fajčenie read more

Reason: Ponuka práce

Price1 460 €
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Bratislava Region, Bratislava II, Bratislava
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health
Created23.04.2018 14:40
Valid toValid indefinitely
Updated23.04.2018, 14:40
Ad ID53563
Updated: 23.04.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more