|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

PONUKA PRE OPATROVATEĽKY/NEMECKO

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
PONUKA PRE OPATROVATEĽKY/NEMECKO
Do malebnej dedinky Ellhofen neďaleko Štuttgartu, hľadáme opatrovateľku (40 rokov a viac) k 83 – ročnému pánovi (175 cm, 70 kg) a jeho manželke, ktorá je v dobrej zdravotnej kondícii, no pre zlomeninu potrebuje pomoc. Manželia žijú v priestrannom byte bez domácich zvierat, v ktorom má opatrovateľka zabezpečenú izbu s vlastnou kúpeľňou. Internet sa v prípade potreby zavedie.
Stupeň ošetrenia: miera požadovaného ošetrovania bola u pacientky klasifikovaná na úrovni 3 (z piatich).
Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba, avšak jej návštevy sa o príchode opatrovateľky už neočakávajú.
Zdravotný stav: pacient je inkontinentný a prekonal porážku, následkom ktorej mu ochrnula pravá strana tela a zasiahnuté bolo aj rečové centrum. Pre poruchu obehovej sústavy musel podstúpiť amputáciu ľavej nohy od kolena. Manželka následkom úrazu utrpela zlomeninu oboch ramien, z ktorej sa zotavuje.
Pohyblivosť: mobilita pacienta je značne narušená, využíva ošetrovateľské lôžko a zdvíhacie zariadenie na posteľ aj do vane. V prípade, že si nasadí protézu, dokáže prejsť krátku vzdialenosť s oporou rolátora.
Opatrovateľka má v rámci domácnosti na starosti varenie, nakupovanie, žehlenie a udržiavanie poriadku. Manželia potrebujú pomoc s prezliekaním, hygienou a tiež ocenia sprievod k lekárom.
Od opatrovateľky sa očakáva dobrá znalosť nemčiny a nadobudnuté skúsenosti v opatrovaní. Zároveň by mala byť nefajčiarka a aktívna šoférka. K dispozícii je automobil s auto read more

Reason: Ponuka práce

PriceIn text
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Žilina Region, Trenčín Region, Košice Region, Banská Bystrica Region, Prešov Region, Bratislava Region, Trnava Region, Nitra Region
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health, Other work
Created23.05.2018 15:32
Valid toValid indefinitely
Updated23.05.2018, 15:32
Ad ID53905
Updated: 23.05.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more