|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

OPATROVANIE LEŽIACEJ SENIORKY V NEMECKU

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
OPATROVANIE LEŽIACEJ SENIORKY V NEMECKU
Do dedinky Burladingen, hľadáme skúsenú opatrovateľku k 91 – ročnej pani (150 cm, 48 kg), ktorá žije sama v dome so záhradou, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou. V prípade potreby, je možné zaobstarať internetové pripojenie.
Stupeň ošetrenia: úroveň požadovaného ošetrovania pacientky je v súčasnosti klasifikovaná na stupni 3 (z piatich).
Ošetrovateľská služba: domácnosť 2x denne navštevuje ošetrovateľská služba a jej služby budú pokračovať aj po príchode opatrovateľky za účelom ošetrenia dekubitov.
Pohyblivosť: pacientka je ležiaca, prípadne dokáže vydržať v invalidnom vozíku (najviac 2 hodiny). Opatrovateľka musí zvládať transfer z postele na vozík.
Zdravotný stav: u pacientky sa začala prejavovať demencia a s ňou spojená zmätenosť, je inkontinentná, má narušený sluch (nosí načúvacie zariadenie), trápia ju ťažkosti so srdcom, vzhľadom na to, že je ležiaca, sa u nej objavujú dekubity (ošetruje ich ošetrovateľská služba, nie opatrovateľka) a bol jej diagnostikovaný tumor.
Do náplne práce opatrovateľky spadá aj domácnosť, vrátanie prania, žehlenia, udržiavania poriadku, polievania kvetov, varenia a nakupovania (obchod je v blízkosti obydlia, v dobrej dostupnosti pešo). Pacientka potrebuje pomoc pri prezliekaní, celotelovej hygiene aj stravovaní. Nočné vstávanie je príležitostne potrebné. Od opatrovateľky sa vyžaduje dobrá úroveň nemeckého jazyka a skúsenosti s opatrovaním seniorov. Fajčenie von sa akceptuje. Vodičský preukaz nie je potreb read more

Reason: Ponuka práce

PriceIn text
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Žilina Region, Trenčín Region, Košice Region, Banská Bystrica Region, Prešov Region, Bratislava Region, Trnava Region, Nitra Region
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health, Other work
Created04.07.2018 14:44
Valid toValid indefinitely
Updated04.07.2018, 14:44
Ad ID54317
Updated: 04.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more