|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Rodinný dom v Olešnej - na bývanie alebo rekreáciu (EXKLUZÍVNE)

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Rodinný dom v Olešnej - na bývanie alebo rekreáciu (EXKLUZÍVNE)
AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj útulný rodinný dom v Olešnej. Je predurčený pre tých, ktorí túžia po bývaní blízko obce, zároveň chcú mať okolo seba pokoj a z okna krásny výhľad. Dom je postavený nad obcou s veľkosťou pozemku 764 m2, s príjazdom po asfaltovej ceste. Je v stave prebiehajúcej rekonštrukcie pred dokončením - nové okná (drevené EURO), omietky, rozvody elektriny, vodovodu (vlastná studňa), odpady, novovybudovaná žumpa, kompletná rekonštrukcia pivníc, bezpečnostné dvere, a i.. Vykurovanie je ústredné - v kombinácii tuhé palivá/elektrina.
Interiér domu ponúka primerané pohodlie - pozostáva z kuchyne, malej jedálne s východom na terasu, obývačky, dvoch izieb, kúpeľne a samostatného WC. V zadnej časti domu je technická miestnosť, schodisko do podkrovia a veľká dielňa. Podkrovie je nezastavané. Záhrada je udržiavaná s mladými ovocnými stromčekmi a upravovaná kosením. Lokalita ponúka pokojné bývanie - blízkosť školy, zastávky MHD, obchodu. Prostredím a veľkosťou je nehnuteľnosť vhodná aj ako rekreačná chalupa. V susedstve sú rekreačné chalupy aj trvalo obývané rodinné domy.
Cena – 49.500 eur, kontakt: 0908960982, www.ad-reality.sk
Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je a read more
Price49 500 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationOlešná
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created10.07.2018 09:42
Valid toValid indefinitely
Updated10.07.2018, 09:42
Ad ID54361
ConditionPartial reconstruction
Type of houseHouses
Living area [m²]85
Area of ​​land [m²]764
Updated: 10.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more