|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Tvoríme moderné, graficky zaujímavé web stránky/eshopy

Quick navigation:Advertiser | Similar classifieds | Price |
Tvoríme moderné, graficky zaujímavé web stránky/eshopy
Tvorba web stránok, alebo tvorba eshopov pre tvoje podnikanie. Online sa už predáva všetko. Online obchod prosperuje, tak neváhaj a začni predávať ešte dnes. Predávaj produkty, poskytuj služby cez web, alebo eshop ešte dnes. Buduj svoj príjem aj v dobe obmedzeného predaja v kamenných prevádzkach. Nemáš dodávateľa? Tak začni z affiliate a do 3 dní ti pripravíme affil shop s tisíckami produktov a môžeš zarábať.
Čo ponúkame: (www.creeo.sk)
1. Tvorba web stránok - Tvorba web stránok na mieru. Tvoríme firemné web stránky, blogy, magazíny, fóra, magazíny so spoplatneným obsahom a mnoho iného. Výhodné ceny za moderné a graficky zaujímavé weby od 390 eur.
2. Tvorba eshopov - Tvoríme eshopy na mieru postavené na systémoch Prestashop, alebo Woocommerce už do 3 dní. Vytvoríme vám eshop presne podľa vašich požiadaviek. Poradíme a pomôžeme. V prípade zájmu eshop prepojíme s dodávateľom pre automatickú aktualizáciu produktov a skladových zásob. Poskytneme aj množstvo iných služieb.
3. Affiliate projekty - Pripravíme vám affiliate projekt a môžete prezentovať, predávať produkty iných a za to dostávať zaplatené. Dokážete si tak zarobiť 100, ale aj 1000 eur/mesačne. Affil projekt môže byť realizovaný napr. formou shopu, blogu, porovnania produktov, magazínu a podobne.
4. Online marketing - Zvýšte návštevnosť vašich projektov. Poskytujeme marketingové služby pre zvýšenie návštevnosti a predaja.
5. Predaj hotových projektov - Hotové weby na predaj. Ponúkame web stránky, ktoré môžete vlast read more
Price390 €
AdvertiserCreeo
User typeCitizen
LocationSlovakia
ContactSend email
CategoriesOther, Advertising Services, Other services
Created27.03.2020 12:40
Valid toValid indefinitely
Updated27.03.2020, 12:40
Ad ID60669
Updated: 27.03.2020, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more