|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Darovanie peňazí čestnému človeku

Quick navigation:Advertiser | Similar classifieds | Price |
darovanie peňazí čestnému človeku
VEĽMI DÔLEŽITÉ SPRÁVY
Ahoj, viem, že by bolo čudné čítať tento príspevok prekvapivo a asi úžasne, ale je to realita.
Moje meno je pán Lambert HUMBER, narodený 27. júla 1962 v Ríme, talianskej národnosti, pod lekárskym dohľadom na klinike svätého mesta Servais Brusel (Belgicko), musel som ho cez to kontaktovať, pretože chcem urobiť niečo veľmi dôležité. Znie to ako malá stopa, ktorú nepoznáš. Úprimne povedané, myslela som na to, keď som prežívala premrhané chvíle na internete.
V skutočnosti mám rakovinu pažeráka v konečnom štádiu.
Nakoniec mi lekár povedal, že moje dni sú zrátané.
Chorobu mám už viac ako 6 rokov. Moja žena je mŕtva a už nemám ďalšie deti, pretože som stratil manželku a naše jediné dieťa pri autonehode v New Yorku. Rozmýšľam, že darujem všetok svoj majetok. Svoju ropnú spoločnosť som takmer predal, časť peňazí sa posiela rôznym združeniam, servisným strediskám pre siroty a bezdomovcov. Neviem, čo robíš, ale chcem ti pomôcť, aby si pomohol iným. Momentálne mám na svojom osobnom účte v bankovej dcérskej spoločnosti v Belgicku sumu 650 000 eur, s ktorou som počítal ako s projektom. Preto som si vás vybral s požehnaním Božím.
Veľmi ma to bolí a mám problémy so spánkom. Pracoval som v ropnom priemysle 17 rokov v Kuvajte. Objímam ťa úprimnosťou a láskou. Vietor potom zaseje malé semená a vytvorí z nich veľké divoké kvety. Dostanem pre vás Božie požehnanie. Tieto posledné hodiny žijem so strachom zo smrti, nepoznám osud, ktorý bude vyhradený pre môj majetok, ktorý read more

Reason: vážne ochorenie a hospitalizovaný

Price650 000 € + Offer
AdvertiserLAMBRERT HUMER
User typeCitizen
LocationSlovakia
ContactSend email
CategoriesOther services
Created08.06.2021 11:04
Valid toValid indefinitely
Updated08.06.2021, 11:04
Ad ID62550
Updated: 08.06.2021, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more