|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Podnikanie v zlate

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Podnikanie v zlate
Spolupracujte s nami s investičným ZLATOM
Využite našu príležitosť zarábať popri zamestnaní na:
Občiansky preukaz alebo možnosť aj na živnosť,
pomocou zdieľaného systému a sieťového marketingu. Túto formu podnikania viete vykonávať aj popri zamestnaní, na materskej dovolenke či na dôchodku. Jednoducho kdekoľvek, aj z domu. Zabezpečte si pasívny príjem vďaka zlatu.
Veľkou výhodou spolupráce s nami je to, že ponúkame kvalitný produkt – zlato. Práve tento cenný kov je ako investičný produkt vhodný naozaj pre každého.
Zlato taktiež nie je územne viazané, takže vaše podnikanie nebude vôbec obmedzené iba na Slovensko. Už v súčasnosti máme klientov a spolupracovníkov z mnohých európskych krajín a predpokladáme, že zahraničné zastúpenie sa bude iba zvyšovať.
Výhodou je aj to, že zlato je veľmi hodnotné, vďaka čomu môžete získať naozaj veľmi vysoké a zaujímavé provízie. Už za jednu podpísanú zmluvu môžete zarobiť toľko, koľko niektorí ľudia zarábajú za mesiac.
Na Slovensku vlastní investičné zlato cca 1% populácie. Tento prázdny trh môže byť obrovskou podnikateľskou príležitosťou aj pre vás, ak s nami začnete podnikať ihneď.
Čo vám ponúkame my?
Váš úspech závisí od vás a od vašej motivácie. Čím viac času do spolupráce vložíte, tým viac prostriedkov a benefitov vám poskytneme.
Od nás získate:
Špičkové vzdelávanie od TOP expertov na predaj, komunikáciu a psychológiu
Týždenné výplaty nadštandardných provízii
Pasívny príjem (renta)
Možnosť získať podiel z obratu celej spoločnosti
Auto b read more
Price1 000 €
AdvertiserŠtefan Feješ
User typeCitizen
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 903 811 716
CategoriesBrigades, Work from home, Financial advice
Created07.10.2021 17:39
Valid toValid indefinitely
Updated07.10.2021, 17:40
Ad ID63329
Updated: 07.10.2021, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


  • Práca z domu

    05.03.2023 | Slovakia

    Ponúkam prácu z domu pre kohokoľvek kto má chuť a trochu času. Komunikácia so zákazníkmi. Registrácia záujemcov. Vytváranie inzerátov. Tímová práca. Flexibilná pracovná doba, 2 hodiny denne, práca s PC a mobilným telefónom. Školenia on-line, formou výukový

    500 €
  • Moderátor chatu

    23.02.2023 | Slovakia, Banská Bystrica Region

    Pracujte ako Operátor chatu Plat - 200-600€ za týždeň Samostatná zárobková činnosť/nezávislý pracovník; práca z domu/freelance Pracovné hodiny - flexibilné (pracujte kedy chcete a koľko chcete) Chcete viac slobody a flexibility? Chcete si užívať svoj živ

    400 €
  • Ponuka spolupráce

    29.01.2023 | Trenčín

    Keď som začala spolupracovať s firmou Oriflame, chcela som si privyrábať. Myslela som si, že robiť Oriflame je chodiť s katalógom a ponúkať výrobky firmy. Aj som to tak začala robiť. Keďže nie som dobrý predajca, veľa som toho nezarobila. Našťastie mám výb

    500 €
cookieschoice.text
cookieschoice.more