|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Roztomilé šteniatka Cocolate Jorkshire Terrier

Quick navigation:Advertiser | Similar classifieds | Price |
Roztomilé šteniatka Cocolate Jorkshire Terrier
Nádherné šteniatka narodené mamičke - Didi Chocolate Yorkshire Terrier - 3, 20 kg a otcovi - Muffin Chocolate Yorkshire Terrier - 2, 60 kg.
Didi je šťastná dáma, ktorá miluje svojich majiteľov a Muffin má pre každého veľa radosti z vrtenia chvostom. Rodičia sú bez PRA, PLL a ďalších 180 podmienok a šteniatka tiež.
Len spoločenský spoločník, nie na chov. Pribl. veľkosť v dospelosti 2, 6 kg-3, 4 kg
Profesionálny štandard v domácom prostredí
Spájame to najlepšie z dvoch svetov, aby sme vám poskytli zdravé, krásne a dobre upravené šteniatka. Máme dlhoročné profesionálne chovateľské skúsenosti a začali sme starostlivým výberom našich dospelých psov od renomovaných a úspešných chovateľov. Poskytujeme im zdravú výživu, možnosti hry a cvičenia a denne ich upravujeme - nič sa nevyrovná pohľadu na psíka zaspávajúceho pri česaní. Sme jedným z mála chovateľov Biewer s licenciou od miestnych úradov, ktorí vám poskytujú istotu, že sa dodržiavajú príslušné normy welfare. Môžeme poskytnúť viacero referencií od spokojných majiteľov, ktorí ostanú v kontakte po celé roky a vrátia sa k nám, keď budú pripravení na nové šteniatko. V skutočnosti 100% tých, ktorí odpovedali na náš prieskum, by odporučilo naše šteniatka priateľom a rodine. Využívame jednu veterinárnu ambulanciu, ktorú vedie vysokokvalifikovaný veterinár, ktorý so svojím tímom zabezpečuje pravidelné a dôkladné kontroly našich psov - na požiadanie vás môžeme kontaktovať.
Naše šteniatka sú vychovávané v domácom prostredí, pravidelne sa read more
Price600 € + Offer
Advertisermaggie
User typeCitizen
LocationSlovakia
ContactSend email
CategoriesDogs
Created08.01.2022 01:42
Valid toValid indefinitely
Updated08.01.2022, 01:42
Ad ID63918
Updated: 08.01.2022, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more