|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Na predaj 4 - izbový byt v projekte NOVÉ ZÁHRADY DETVA

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Na predaj 4 - izbový byt v projekte NOVÉ ZÁHRADY DETVA
Exkluzívne iba u nás - byt v projekte Nové záhrady Detva. Ponúkame Vám na predaj 4 - izbový byt s pekným balkónom v tichej lokalite mesta Detva.
V cene je aj parkovacie miesto a úložný priestor. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jednej izby, kúpeľne a WC. Dispozične veľmi dobre riešený byt.
Stavba bude dokončená do štádia HOLOBYT – štandard SHOWER, ktorý má navyše: podlahová konštrukcia miestností kúpeľní a WC s nášlapnou vrstvou z keramickej dlažby, povrch stien miestností kúpeľní a WC opatrený keramickým obkladom, dvere do miestnosti kúpeľní a WC drevené plné, drevená obložková zárubňa, kovanie (kľučky, štítky pre zámok, zámok zadlabací medziizbový), zdravotechnika v miestnostiach kúpeľní a WC: osadené zariaďovacie predmety (umývadlo, vaňa, príp. sprchovací kút so zástenou, závesná WC misa) vrátane batérii, lineárne sprchové odtokové žľaby – nerez, elektroinštalácia v miestnostiach kúpeľní a WC: osadené svietidlá, zásuvky, vypínače. Kvalitné 3F pripojenie sporákov v každom byte.
Oplotený areál - súkromie, bezpečnosť (brána na diaľkové ovládanie, vstup iba rezidentom a návštevám.
Kvalitné 3F pripojenie sporákov v každom byte. Optické služby (TV, internet a telefón) zabezpečuje spoločnosť DT net Detva, s.r.o. - Teatro, profesionálnu správu (facility a property management) zabezpečuje Bytes s.r.o.
Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza Tesco, lekáreň, čerpacia stanica, pošta, banka... Kúpa bytov v tomto projekte m read more
Price104 177 €
AdvertiserNEFI
Address
Pribišova 47, Bratislava, 84105
User typeCompany
LocationBanská Bystrica Region, Detva
ContactSend email
Phone no.+421 915 633 101
CategoriesFlats
Created04.08.2022 10:46
Valid toValid indefinitely
Updated04.08.2022, 10:46
Ad ID65119
TransactionSale
Number of rooms4 bedroom flats
ConditionComplete reconstruction
Living area [m²]69
Updated: 04.08.2022, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more