|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Veľtrh práce MedPharm Careers Days - šanca pre Vás!

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Veľtrh práce MedPharm Careers Days - šanca pre Vás!
MedPharm Careers je výnimočným veľtrhom práce, kde stovky zdravotníckych špecialistov z celého sveta získava jedinečnú príležitosť pracovného postupu a naštartovania vlastnej kariéry v krajinách ako Nemecko, Veľká Británia, Švédsko, Dánsko a iné. Organizujeme viac ako 100 podujatí ročne vo všetkých významných európskych mestách. Vytvárame profesionálne zázemie pre stretnutie kvalifikovaných uchádzačov o prácu a potenciálnych zamestnávateľov. Ak nechcete prísť o svoju príležitosť, nezabudnite dôjsť dňa 10. mája do hotela Centrum na Južnej triede 2/A v Košiciach alebo dňa 11. 5. 2013 v hoteli Austria Trend v Bratislave na jeden z našich bezplatných seminárov. Získate tak nielen priestor na položenie otázok, ktoré Vás najviac zaujímajú, ale predovšetkým si vybudujete solídnu základňu kontaktov svojho profesionálneho života do budúcnosti.
Prečo využiť naše služby?
Spolupracujeme s najlepšími zamestnávateľmi na trhu. Naši partneri vedia, že sa na veľtrhu MedPharm môžu stretnúť s najlepšími profesionálmi a perspektívnymi študentmi, ktorí vážne uvažujú o zamestnaní doma alebo v zahraničí . Buďte si istý, že majú ponuku aj pre Vás.
Ďalej sme pre Vás prichystali semináre a workshopy, ktoré Vám pomôžu zorientovať sa v oblasti zamestnania v zahraničí. Navyše si budete môcť vyskúšať kurz Zdravotníckej angličtiny od nášho partnera MedicalEnglish24.com. Účasť na seminároch je úplne bezplatná.
Stále sme Vás nepresvedčili? Účasťou na MedPharm Career Days sa zapojíte do zlosovanie o atrak read more

Reason: šanca naštartovať kariéru

PriceFor free
AdvertiserMedPharmJobs
User typeCompany
LocationJuh
ContactSend email
Phone no.+421 910 173 958
CategoriesHealth
Created01.05.2013 18:33
Valid toValid indefinitely
Updated01.05.2013, 18:33
Ad ID27161
Updated: 01.05.2013, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more