|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt

Quick navigation:Advertiser | Similar classifieds | Price |
Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt
Ponúkam na predaj 3-izbový, kompletne zrekonštruovaný byt na ul. Trieda SNP, Banská Bystrica. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na 4. poschodí s celkovou výmerou 73m2. K bytu patria dve (veľké) murované pivnice v suteréne bytového domu, ktorý prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou (zateplenie, strecha, spol.priestory, pivnice, rozvody vody a vetranie, svetlá na fotobunku atď). V bytovom dome je široké schodisko, bez výťahu.
Byt je po kompletnej rekonštrukcii a pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, obývacej miestnosti s presklennou lodžiou, kuchyne, chodby a predsiene, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnou toaletou. Má vymenené plastové okná, novú elektriku a murované jadro. Na stropoch sú v celom byte sieťky s novými stierkami a rohovníkmi. V izbách sú ošetrené dubové parkety, v chodbe, predsieni, kuchyni, kupelni a WC je vkusná dlažba. V celom byte sú nové radiatory. Vstupné bezpečnostné dvere sú najvyššej kvality. Byt je bez ťarchy.
Veľkou výhodou je príjemné a tiché prostredie plné zelene, rýchly prístup do centra. V tesnej blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, obchody, hypermarket, parky, autobusová a železničná stanica, škôlka, škola atď. Byt je taktiež vhodný ako investícia na prenájom (žiadana lokalita)
Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma prostredníctvom mailu na mailovej Contact form
Price75 000 €
AdvertiserJaroslav
User typeCitizen
LocationBanská Bystrica
ContactSend email
CategoriesFlats
Created06.01.2015 15:44
Valid toValid indefinitely
Updated06.01.2015, 15:45
Ad ID37857
TransactionSale
Number of rooms3 bedroom flats
ConditionComplete reconstruction
Living area [m²]73,33
Updated: 06.01.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more