|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Repas, oprava, renovácia vysvietených Xenónových a Bixenónových svetlometov typo

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Repas, oprava, renovácia vysvietených Xenónových a Bixenónových svetlometov typo
Repas, oprava, renovácia vysvietených Xenónových a Bixenónových svetlometov typov D1S, D2S, D3S, D4S, takmer všetkých značiek Hella, Valeo, ZKW, Bosch, AL, Visteon, Stanley atď.
Pokiaľ Vaše vozidlo nesvieti už ako kedysi ani po výmene značkových výbojok Osram, Philips, GE, Narva je potrebné buď zakúpiť nové svetlomety, čo je finančne náročné, alebo sa u nás objednať na opravu svetiel.
· Uvedená cena (100€ až 240€) je za opravu 2kusov vysvietených xenon, alebo bixenon svetlometov - výmena projektorov (čočiek-šošoviek), oprava trvá od 1, 5hod až 9hodín, zaleží od typu auta, výrobcu svetlometu, funkcie svetlometu (napr. natáčanie AFS).
Po dlhoročných skúsenostiach si dovoľujeme tvrdiť, že v niektorých prípadoch je pri repase životnosť svietivosti dlhšia, ako pri kúpe originál nového svetla, nakoľko aj v prvovýrobe sa občas „šetrí“ na materiáli.
· Pokiaľ sú výbojky pôvodné, doporučujeme vymenit aj tie, plynová xenon výbojka po nasvietení od ca. 80.tis. -100.tis km, môže mať podstatne nižší svetelný tok ako nová Xenónová, Bixenónová výbojka (plyn v sklenenej banke pracuje pri teplote ca. 200°C)
Pokiaľ sa pre opravu rozhodnete je nutné si vopred dohodnúť termín opravy emailom alebo telefonicky, pokiaľ ste z ďaleka môžete svetlá odoslať po predchádzajúcej dohode s nami kurérom, svetlá opravíme a následne odošleme na Vašu adresu tiež kuriérom UPS spravidla do 24Hod opravené.
Výber automobilov: Audi A4, A6, A8, VW Passat, Touareg, Sharan, Seat Alhambra, Ford read more
PriceAgreement
AdvertiserSlavomir Šiška
User typeCitizen
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 907 722 036
CategoriesSpare parts
Created12.01.2015 09:45
Valid toValid indefinitely
Updated12.01.2015, 09:45
Ad ID37958
Types of partsLights, turn signals, Mirrors
TransactionSale
Updated: 12.01.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more