|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Nový luxusný dvojizbový byt

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Nový luxusný dvojizbový byt
Nový luxusný dvojizbový byt sa nachádza na 4/4 poschodí novostavby bytového domu v obci Červeník - 15 km od kúpeľného mesta Piešťany s dobrým dopravným napojením na dialnicu D1. Dispozične pozostáva z kuchynského kútu prepojeného s jedálňou a otvoreným obývacím priestorom (26, 39 m²), spálne (15, 59 m²), chodby (4, 54 m²), kúpeľne (4, 65 m²), toalety (1, 47 m²) a z pivnice (4 m²) na prízemí bytového domu. Z obývacieho priestoru je vstup na priestrannú loggiu 4, 45 m² s nerezovým zábradlím s bezpečnostným sklom a osvetlením.
V byte sú osadené kvalitné bezpečnostné vstupné dvere (protipožiarne s viacbodovým uzamykaním, s bezpečnostnou vložkou Scherlock), francúzske plastové okná (7 komorové s trojsklom) v obývacej miestnosti, vstavaná skriňa na chodbe, bodové osvetlenie, elektrický krb, kompletne vybavená kuchynská linka vrátane spotrebičov (práčka, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, multifunkčná rúra, digestor, indukčná varná doska. Okná sú vybavené žalúziami, strešné posuvnými roletami. V byte je podlahové kúrenie Gabotherm s vlastným nemeckým kondenzačným kotlom Wolf, v kúpeľni je pridaný rebrinový radiátor. Sanita v kúpeľni je značka KOLO, závesné wc s podomietkovým systémom Geberit, wc misa JIKA, dlažba gres.
Kompletné náklady spojené s užívaním bytu sú 90 € (elektrika, plyn, správca, fond opráv). Ide o nadštandardné prevedenie na požiadavku súčasného klienta, čím sa stáva tento byt jedinečným z celého bytového domu.
K BYTU PRISLÚCHA PARKOVACIE STÁTIE v areáli.
Byt je read more

Reason: predaj

Price60 000 €
AdvertiserMatej Nedorost
User typeCitizen
LocationČerveník
ContactSend email
Phone no.+421 944 091 369
CategoriesFlats
Created11.02.2015 18:48
Valid toValid indefinitely
Updated11.02.2015, 18:48
Ad ID38719
TransactionSale
Number of rooms2 bedroom flats
Living area [m²]52
Updated: 11.02.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more