|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

1,5 izbový byt, Železničiarska ul.

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
1,5 izbový byt, Železničiarska ul.
Ponúkame na predaj priestorovo nadštandardný 1, 5 izbový tehlový byt priamo v centre mesta Banská Bystrica, Železničiarska ulica. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na 2/4 poschodí tehlového bytového domu s celkovou rozlohou 52 m2. V byte je pekne spojená kuchyňa s obývacou izbou. Byt prešiel peknou rekonštrukciou - , kuchynská linka, plastové okná, stierky, dlažba, plávajúce podlahy v izbách, vstavaná skriňa v chodbe, zrekonštruované murované jadro so sprchovacím kútom a wc. K bytu prináleží murovaná pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Zariadenie je zahrnuté v cene!!! To čo je na fotkách, by predajom ostávalo v byte - stačí sa už len nasťahovať :)
Veľkou výhodou je tiché a príjemné prostredie plné zelene, rýchly prístup do priameho centra mesta, orientácia bytu J/V a v blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť. Vstup do domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom a parkovanie je možné v uzatvorenom dvore priamo pred bytovým domom. Byt poskytuje pohodlné bývanie vo vyhľadávanej tichej lokalite za rozumnú cenu na m2. Energetický certifikát: nie je.
Výhody: priame centrum mesta, tehlový bytový dom, priestranný byt, rekonštrukcia, zariadenie v cene!!! Viac nehnuteľností nájdete na facebook.com/realitymarta.
Price48 500 €
AdvertiserRealitymarta
User typeCompany
LocationBanská Bystrica
ContactSend email
Phone no.+421 940 339 395
CategoriesFlats
Created13.05.2015 11:40
Valid toValid indefinitely
Updated13.05.2015, 11:40
Ad ID40548
TransactionSale
ConditionPartial reconstruction
Number of rooms1 bedroom flats
Living area [m²]52
Updated: 13.05.2015, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more