|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Priestranná chalupa v Beskydoch

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Priestranná chalupa v Beskydoch
AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj dvojpodlažnú chalupu po rekonštrukcii, situovanú v krásnom prostredí Beskýd, v malej osade obce Vysoká nad Kysucou. Nachádza sa vo veľmi kľudnej lokalite malej, teraz už len chalupárskej osady. Terajší majitelia nehnuteľnosť kúpili ako nedokončenú stavbu, dostavali ju na komfortnú rekreačnú chalupu.. Je pripojená vzdušnou elektrickou prípojkou na elektrické vedenie NN, 230/400V, zdroj pitnej vody je z vlastnej studne vodovodom, kanalizácia je odvedená do septiku, vykurovanie je ústredné na pevné palivá alebo lokálnymi pieckami v izbách, ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom. V radiátoroch je nemrznúca zmes. Chalupa je majiteľmi často navštevovaná a je udržiavaná, ponúkaná so zariadením a nábytkom podľa fotogalérie.
Dom má dve nadzemné podlažia s využitím celého podkrovia, čiastočne podpivničený. V prvom NP (prízemie) je chodba s masívnym dreveným schodišťom, kuchyňa, veľká obývačka (28m2), kúpeľňa s vaňou a WC. Na poschodí sú dve spálne a obývačka rovnakých rozmerov ako v prízemí. Pivnica prístupná len zvonku slúži ako sklad. Vedľa domu je technická miestnosť, sklad náradia, paliva a kotolňa s kotlom ústredného kúrenia. Výmera pozemku k domu je viac ako 600 m2, susedí z jednej strany s lesom, čo neobmedzuje využívanie väčšej plochy.
Vybavenie: Všetky obytné miestnosti sú vybavené nábytkom a ich usporiadanie dokáže zabezpečiť pohodlné bývanie aj pre dve rodiny. Pred domom je je ohnisko s posedením, záhrada je udržiavaná k read more
Price54 500 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationVysoká nad Kysucou
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created23.05.2016 14:41
Valid toValid indefinitely
Updated23.05.2016, 14:41
Ad ID46490
Updated: 23.05.2016, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more