|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Pôvodný rodinný dom s veľkým pozemkom v Oščadnici

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Pôvodný rodinný dom s veľkým pozemkom v Oščadnici
AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave v lukratívnej lokalite obce Oščadnica. Nachádza sa neďaleko centra, vedľa cesty vedúcej priamo k lyžiarskemu stredisku na Veľkej Rači. Je to jednopodlažný murovaný dom, dlhšie neobývaný. Súčasťou je hospodárska časť tvoriaca polovicu zastavanej plochy - stodola a kamenná stajňa. Dom je pripojený vzdušnou elektrickou prípojkou na elektrické vedenie NN, 230/400V, zdroj pitnej vody je z vlastnej studne, vykurovanie je lokálne na pevné palivá pieckami v izbách. Pozemok je vhodný i na výstavbu ďalšieho RD. Na okraji pozemku je vedenie verejného vodovodu aj zemného plynu.
Dom má jedno nadzemné podlažie s nezastavaným podkrovím, čiastočne podpivničený. V prvom NP (prízemie) je veranda, kuchyňa, jednoduchá kúpeľňa s vaňou, 4 izby a komora.. Pivnica prístupná len zvonku slúži ako sklad. Vedľa domu je hospodárska časť tvoriaca polovicu zastavanej plochy - stodola a kamenná stajňa. Výmera pozemku k domu je 1313 m2. Dom je vhodný na rekonštrukciu, umiestnenie pôvodnej stavby na okraji pozemku ho umožňuje však využiť aj k stavbe nového domu.
Chalupa je evidovaná v katastri nehnuteľností ako rodinný dom, možno na jeho kúpu použiť prostriedky hypotekárneho úveru s jeho založením banke.
Lokalita je vyhľadávaná kvôli dobrej dostupnosti do okresného mesta Čadca alebo do Žiliny, príjemnému bývaniu, blízkosti známeho lyžiarskeho strediska Snowparadise Veľká Rača, čistému prostrediu, krásnej prírode, možnostiam turistiky a kult read more
PriceAgreement
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationSlovakia, Oščadnica
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created02.06.2016 09:12
Valid toValid indefinitely
Updated02.11.2016, 14:01
Ad ID46685
Area of ​​land [m²]1313
Updated: 02.11.2016, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more