|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

"Kováčsky dom" vo Východnej

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
"Kováčsky dom" vo Východnej
Slovenská architektúra je známa svojou rázovitosťou v závislosti od jednotlivých lokalít. Podobných historických stavieb, ktoré sa takisto podieľajú na zveľadení obce Východná pod Vysokými Tatrami nájdeme viac a mnohé z nich dokážu zažiariť aj v očiach zahraničnej verejnosti. Klobúk dole pred autormi, len im musíme dať nový život. Predstavme si, že je náš a dokážeme tu tráviť voľný čas.
AD-REALITY (Liptov) - Ponúkame na predaj pôvodný tzv. „Kováčsky dom“ vo Východnej (okr. Liptovský Mikuláš). Rodinný dom je jednopodlažný, pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, chodby a pôvodnej dielne. Plocha pozemku so zastavanou časťou 147 m2 je dostatočná aj na parkovanie pred domom, vjazd priamo z ulice. Vykurovanie je na tuhé palivo, napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Okná sú drevené pôvodné, strešná krytina je škridlová. Jeho technický stav vyžaduje rekonštrukciu so zachovaním pôvodného priečelia, zapísaný je ako národná kultúrna pamiatka.
Dom je po prestavbe ideálnym miestom na trávenie voľného času v podtatranskej obci Východná. Cena vzhľadom na stav domu a lokalitu je vynikajúca – odporúčame.
Cena: 18.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk
Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je projekčná činnosť, read more
Price18 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationVýchodná
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created15.03.2017 09:10
Valid toValid indefinitely
Updated15.03.2017, 09:10
Ad ID49818
Updated: 15.03.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more