|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Prenajmem rodinný dom na Záhorí

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Prenajmem starší rodinný dom s veľkou upravenou záhradou (rastú tu kvety, stromy i úžitkové plodiny) na Záhorí (Borský Mikuláš) cca 80 km od Bratislavy.
Domček má užasnú atmosféru, je plne zariadený, má 2 izby, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou, jedálničku a vstupnú chodbu. Vykurovanie je riešené plynovými gamatami a kachľami na tuhé palivo.
Nehnuteľnosť je vhodná na prázdninový prenájom (prázdniny ako u babičky :)), ako i na dlhodobý prenájom napr. pre páry, alebo skupiny robotníkov. ( v tomto prípade bez detí a domácich miláčikov). Z obce chodí linkový autobus do automobilových závodov.
Borský Mikuláš je veľmi pekná obec obklopená lesmi, kde sa dobre žije. Je tu široká občianska vybavenosť ( lekár pre dospelých, detský lekár, zubár, ZŠ, MŠ, viaceré potraviny, krčmy,...) Zachovávajú sa tu niekdajšie zvyky (napr. fašiangy, živá hudba, stavanie "máje"...). Je vyhlásenou hubárskou obcou, z ktorej je dobré dopravné spojenie autobusom i vlakom do Bratislavy, Senice a ďalších okolitých miest a dedín.
V prípade záujmu o ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na nižšie uvedenom čísle. Nie som RK, RK nevolať. Obhliadky i cena dohodou.
PriceAgreement
AdvertiserJana
User typeCitizen
LocationBorský Mikuláš
ContactSend email
Phone no.+421 918 752 131
CategoriesHouses
Created21.05.2017 13:00
Valid toValid indefinitely
Updated21.05.2017, 13:03
Ad ID50684
ConditionPartial reconstruction
Type of houseHouses
Living area [m²]60
Built up area [m²]100
Area of ​​land [m²]1000
Updated: 21.05.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more