|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Drevenica v Zákopčí - útulné miesto s teplom pôvodnej chalupy

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Drevenica v Zákopčí - útulné miesto s teplom pôvodnej chalupy
Drevenica sa nachádza v krásnom prostredí jednej z osád obce Zákopčie, okr. Čadca. Slnečné miesto na miernom svahu vnáša do chalupy príjemnú atmosféru a vďaka jej dobrému stavu si môžu noví majitelia naplno vychutnať panoramatický výhľad na okolitú krajinu a lesy. Pôvodný drevený zrub so stodolou priamo nadväzujúcou na dom, jednoduché zariadenie domu vytvárajú dokonalú atmosféru bývania v gazdovskej chalupe.
AD - REALITY Kysuce – ponúkame na predaj gazdovskú drevenicu, nachádzajúcu sa v malej osade zväčša rekreačných chalúp. Stavba je postavená na mierne svahovitom pozemku s rozlohou 2.460 m2, s možnosťou celoročného prístupu. Dom je priestranný – v prízemí sú dve izby, kuchyňa, nedobudovaná kúpeľňa a chodba. Stavebnou súčasťou je hospodárska budova (kamenná stajňa a stodola), vhodná na dobudovanie ďalších, napr. aj obytných miestností. Podkrovie je nezastavané. V dome sú rozvody elektriny a vody z vlastnej studne.
Neďaleko od domu je malý „domček pre deti“ zariadený pre ich dokonalé súkromie. Záhrada je udržiavaná z časti kosením, veľký sad ovocných stromov, malá predzáhradka a políčko na zeleninu.
Cena: 29.900 eur, kontakt: 0905 844 054, www.ad-reality.sk
Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je projekčná činnosť, a read more
Price29 900 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationZákopčie
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created24.05.2017 10:14
Valid toValid indefinitely
Updated24.05.2017, 10:14
Ad ID50734
TransactionSale
Living area [m²]70
Area of ​​land [m²]1460
Updated: 24.05.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more