|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Rodinný dom v Skalitom - krásne bývanie pre rodinu s deťmi

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Rodinný dom v Skalitom - krásne bývanie pre rodinu s deťmi
AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj komfortne priestranný RD v okrajovej časti obce Skalité, s primerane veľkým pozemkom vo výmere 1.295 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite, prístupnej po udržiavanej asfaltovej ceste po celý rok. Dom je zariadený starším, ale serióznym nábytkom a pripravený na okamžité bývanie. Oplotený rovinatý pozemok ponúka majiteľom priestor na odpočinok a zabezpečuje dostatok súkromia.
Dom je dvojpodlažný bez pivníc, podkrovie je nezastavané a takmer nevyužívané. Miestnosti interiéru sú presvetlené veľkými oknami, dispozične poskytuje príjemné bývanie.
V suteréne je veľká garáž teraz využívaná a zariadená na sklad a posedenie pred nepohodou, ďalej kotolňa s kotlom na tuhé palivá, miestnosť s plynovým kotlom, letná kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a sklady na potraviny. Na prvom aj druhom nadzemnom poschodí sa nachádzajú samostatné trojizbové byty s balkónmi, každý s obytnou plochou takmer 100 m2 – t.j. na oboch poschodiach je kuchyňa s jedálňou, obývačka, spálňa, chodba. Vykurovanie je kotlom na plynové vykurovanie, alternatívne aj na pevné palivá. Dom je napojený na verejnú sieť vody a studňu, elektrinu a kanalizáciu; voda zo studne je používaná len na zálievku záhrady a pod.. Uprostred záhrady stojí drevená garáž a bývalá hospodárska budova s dielňou, prebudovaná na príjemné posedenie pod stromami. Záhrada je upravená a udržiavaná – vybudované okrasné skalky s drevinami, zdravé ovocné stromy, udržiavaný trávnik, záhradné doplnky. Celý pozemok read more
Price85 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationSkalité
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created03.07.2017 13:58
Valid toValid indefinitely
Updated13.03.2018, 10:21
Ad ID51253
ConditionPartial reconstruction
Type of houseHouses
Living area [m²]200
Area of ​​land [m²]1295
Updated: 13.03.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more