|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Obľúbená 11 dielna sada gumových expanderov

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Obľúbená 11 dielna sada gumových expanderov
Gumový expandér - 12 kusový SET
-Ak máte pocit, že činky, stojan na kotúče, dlhá činka, posilňovacia lavica, posilňovacia veža, bežecký pás, rotoped, trenažér, stacionárny bicykel, hyperextenzia, TRX, bradlá a hrazda zaberajú miesto, alebo len chcete doplniť svoju výbavu :)
-Gumové expandery sú vhodné pre všetkých, rekreačných/aktívnych športovcov. Vhodné na budovanie svalstva ale aj na rehabilitáciu. Široká škála cvikov, ktoré spevnia svalstvo a zlepšia kondíciu. Precvičte ruky (bicepsy, tricepsy), prsia, brucho, nohy, chrbát, jednoducho celé telo...
-Nový podnet pre svalstvo - pri činke je najväčší odpor na začiatku zdvihu a v konečnej fáze menší, s expanderom odpor stúpa!
-Expander prevlečiete cez objekty, alebo uchyťte do dverí (úchyt súčasťou balenia), tiež je možné cvičiť množstvo cvikov bez úchytu, napr. pristúpte ho a robte drepy, alebo prevlečte cez lopatky a kliky budú ťažšie... Trošku kreativity a s expandermi sa dá naozaj slušne vyblbnúť :) Na expandery nedám dopustiť, je to zábava a je to praktické.
Odpory:
Zlty 2, 27kg
Zeleny 4, 55kg
Cerveny 6, 82kg
Modry 9, 09kg
Cierny 11, 36kg
-Na Slovensku podobnú sadu nekúpite. Môžete potešiť seba, svoju rodinu alebo blízkych :) Vhodné pre všetky somatotypy ľudí.
-Kvalitné a silné upevňovacie laná a KOVOVÉ háky na koncoch každej gumy. Silu odporu si nakombinujete podľa seba! (pripnete si ľubovoľné množstvo lán). Laná len tak neroztrhnete, je to latex, ešte sa mi nikto nikdy nesťažoval.
Balenie obsahuje:
5x farebne označené read more

Reason: predaj

Price25 €
AdvertiserMichal
User typeCitizen
LocationŽilina
ContactSend email
Phone no.+421 907 660 433
CategoriesFitness
Created12.07.2017 22:20
Valid toValid indefinitely
Updated12.07.2017, 22:20
Ad ID51304
Updated: 12.07.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more