|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Drevenica na okamžité užívanie - v malej osade obce Ochodnica, pod Petránkami

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Drevenica na okamžité užívanie - v malej osade obce Ochodnica, pod Petránkami
V nádhernej krajine kysuckých Javorníkov, pod lesom učupenej malej osade U Kvietkov sa nachádza útulný dom, ako stvorený na trávenie voľných chvíľ či príjemnej dovolenky s rodinou. Izby s výhľadom na okolitú, civilizáciou nepoškodenú krajinu, atmosféru vidieka ešte umocňujú. Na dokončenom prízemí drevenice nájdete pohodlne zariadené izby, plné zaujímavých detailov. Vybavenie každej izby je podriadené účelu využitia aj s použitím moderných prvkov. Majiteľ pritom nezabudol zachovať ducha pôvodnej chalupy.
AD-REALITY Kysuce (EXKLUZÍVNE) – ponúkame na predaj drevenicu v malej osade obce Ochodnica, m.č. pod Petránkami. Drevenica je úplnej rekonštrukcii vonkajška aj obytných priestorov v prízemí.
V prízemí je veľká pôvodná kuchyňa s kachľovou pecou, spoločenská miestnosť s krbom, novo vybudovaná kuchyňa s malou špajzou, ďalej príjemne priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a spálňa. Celá plocha podkrovia je nezastavaná. Je pripojená vzdušnou elektrickou prípojkou na elektrické vedenie NN, 230/400V, pitná voda je z vlastnej studne vodovodom, odpady sú odvedené do žumpy. Vykurovanie – lokálne krbom a kachľami, spálňa aj kúpeľňa majú samostatné elektrické podlahové kúrenie, v kuchyni je zabudované teplovodné podlahové kúrenie. Strecha je s novou krytinou pripravená na zateplenie, vonkajšie obklady stien, omietky murovaných častí domu, zateplenie niektorých častí domu, nové okná aj dvere, podlahy, elektrické aj vodovodné rozvody, úpravy prístupovej cesty a chodníkov. Chalupa je read more
Price57 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationOchodnica
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created11.08.2017 14:17
Valid toValid indefinitely
Updated11.08.2017, 14:17
Ad ID51606
TransactionSale
Living area [m²]120
Area of ​​land [m²]540
Updated: 11.08.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more