|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Chalupa v Javorníkoch

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Chalupa v Javorníkoch
Malá osada len šiestich udržiavaných chalúp v Javorníkoch, neďaleko známej rozhľadne na Petránkach, poskytuje skutočný pôžitok z chalupárčenia. Je ukrytá pod hrebeňom a na tomto mieste by vás nikto nepovolaný nemal vyrušovať. Pekný výhľad až na Veľký aj Malý Rozsutec, lúky a okolitý les, možnosť vychádzok, susediaca lyžiarska magistrála a ničím nerušené prostredie vynahradí aj možné nedostatky s prístupom - aj keď ozajstní chalupári v tom nevidia prekážku. Vzťah k chalupe a jej skutočne dobrý stav vidno po 30 – ročnom vlastníctve súčasných majiteľov.
AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj veľmi peknú udržiavanú drevenicu po rekonštrukcii, postavenú v malej osade obce Ochodnica. Je to bývalá gazdovská chalupa - dom, pozostávajúci zo zariadenej kuchyne, obývačky s jedálňou a spálne v prízemí, v zateplenom podkroví sú ďalšie dve spálne. Dom stojí na kamenných základoch s dvoma pivnicami, kde je sklad a technická miestnosť s vonkajším WC. Stavebnou súčasťou k domu je hospodárska budova – stodola, slúžiaca na uskladnenie dreva a náradia. Zdroj vody je z vlastných dvoch studní, elektrina 230/400 V - odpady sú zachytávané do žumpy. Pred vchodom do domu je malý altán s posedením a vonkajším krbom. Výmera pozemku – 860 m2, mierne svahovitý s terasami. Ak je veľa snehu, do osady nie je prístup autom kvôli udržiavanej lyžiarskej magistrále (dá sa dostať nenáročne aj pešo).
Popis lokality: Je vyhľadávanou lokalitou chalupármi, okolité lesy sú rajom pre hubárov, zdrojom lesných plodo read more
Price59 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationOchodnica
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created30.08.2017 09:22
Valid toValid indefinitely
Updated30.08.2017, 09:22
Ad ID51766
TransactionSale
Area of ​​land [m²]860
Living area [m²]95
Updated: 30.08.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more