|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Drevenica na okraji malej osady obce Zákopčie (EXKLUZÍVNE len u nás)

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Drevenica na okraji malej osady obce Zákopčie (EXKLUZÍVNE len u nás)
Mať pôvodnú drevenicu dobrom stave môže byť pre niekoho výhodou. Táto chalupa si fantáziu nového majiteľa priam pýta a sú otvorené dvere k rekonštrukcii na zachovanie pôvodnej gazdovskej chalupy. Teraz je vybavená jednoduchým, ale praktickým zariadením. Veľkosť malej osady a umiestnenie domu na jej okraji na príťažlivosti celej nehnuteľnosti určite prispieva. Lokalita je vyhľadávaná chalupármi kvôli tichu, čistému prostrediu, krásnej prírode, možnostiam turistiky.
AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj pôvodnú drevenicu, situovanú v krásnom prostredí v jednej z osád obce Zákopčie. Má dve nadzemné podlažia, je postavená na kamenných základoch s klenbovou pivnicou prístupnou z chodby v dome. V prvom NP (prízemie) je zádverie, chodba, kuchyňa a spálňa, malá komôrka. V kuchyni je piecka, a jednoduchý kuchynský nábytok. Spálňa je taktiež vybavená jednoducho, s lôžkami pre 4 osoby. V podkroví je jedna malá izba, ostatný priestor je doteraz nezastavaný. Stavebnou súčasťou domu je hospodárska budova – stodola. Veľké vráta umožňujú jej využitie na garáž, alebo dostavbu ďalších obytných priestorov. Teraz slúži ako sklad a dielňa.
Výmera pozemku k domu je 1.053 m2, dom je pripojený vzdušnou elektrickou prípojkou na elektrické vedenie NN - 230/400V, doteraz bez napojenia na obecný vodovod, ktorý vedie popri dome, vykurovanie je lokálne na pevné palivá. Prístup – celoročne prístupná asfaltová, ďalej 200 m nenáročná spevnená kamenistá, ale udržiavaná cesta, MHD – 1 km od chalupy
Cen read more
Price19 700 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationZákopčie
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesCottages
Created21.12.2017 08:49
Valid toValid indefinitely
Updated21.12.2017, 08:49
Ad ID52722
TransactionSale
Living area [m²]60
Area of ​​land [m²]1053
Updated: 21.12.2017, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more