|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Stavebne prace

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme obchodno stavebná spoločnosť. Od roku 2009 sa zaoberáme s komplexnými stavebnými a rekonštrukčnými činnosťami (stavebné práce od A po Z, domy na kľúč , voda, plyn, kúrenie, elektrika, strešné práce, montáž oceľových hál , zateplenie). Predajom stavebných materiálov rôznych druhov zo širokou škálou sortimentu a predajom služieb na celom území SR.
Naša firma Vám ponúka len tie najkvalitnejšie služby v odbore stavebníctva. Či už sa jedná o výstavby alebo rekonštrukcie. Našim zákazníkom naviac zaisťujeme komplexné služby: kompletnú projektovú a architektonickú prípravu diela, inžiniersku činnosť a realizáciu celej stavby „na kľúč“ .
S T A V B Y
Naša stavebná firma ComplexBuild s.r.o. ponúka zhotovenie stavebnej projektovej dokumentácie, zaistenie všetkých administratívnych úkonov a hlavne samotné bezproblémové vykonanie stavby či už rodinného domu, rekonštrukcie alebo výstavby priemyselnej haly. Všetky tieto stavebné práce sú vykonávané a dozorované kvalifikovanými pracovníkmi a remeselníkmi.
R E K O N Š T R U K C I E
Ponúkame moderné a príjemné bývanie pre každého. Používame najmodernejšie postupy a materiály s najvyššou kvalitou. Pokiaľ potrebujete rekonštruovať, opravovať, či poradiť v oblasti stavebníctva, neváhajte nás kontaktovať.
S T A V E B N É _ M A T E R I Á L Y
Ponúkame Vám širokú škálu sortimentu stavebných materiálov v najvyšších kvalitách za vynikajúce ceny s možnosťou zakúpenia aj na splátky

Reason: rekonstrukcie,strecha,haly,domy

PriceAgreement
AdvertiserTibor Varga
User typeCitizen
LocationRimavská Sobota
ContactSend email
Phone no.+421 918 778 607
CategoriesOther, Construction work
Created22.03.2018 14:23
Valid toValid indefinitely
Updated22.03.2018, 14:57
Ad ID53284
Updated: 22.03.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more