|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

TOP NOVÁ PONUKA OPATROVANIA

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
NOVÁ PONUKA OPATROVANIA
Do dedinky Oberndorf, časti mesta Rottenburg am Neckar, hľadáme skúsenú opatrovateľku k 82-ročnej pani (154 cm, 50 kg), ktorá žije sama vo viacgeneračnom dvojposchodovom dome so záhradou a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka by mala byť vo veku 40-60 rokov a musí disponovať znalosťou nemeckého jazyka na dobrej úrovni. Podmienkou je taktiež skúsenosť s opatrovaním pacienta so zavedenou PEG-sondou (výživovou sondou) a tiež s pacientom, ktorý si vyžaduje transfer. Opatrovateľka má zabezpečenú vlastnú izbu s terasou, rádiom, televízorom a pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich).
Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.
Pohyblivosť: pacientka je mobilná, avšak s problémami. Po dome sa pohybuje s oporou rolátora, von využíva invalidný vozík. V prípade premiestňovania s rolátorom mimo domu, potrebuje pomoc. Zo zdravotníckych pomôcok využíva tiež ošetrovateľskú posteľ s antidekubitným matracom, toaletný sedák, stoličku do sprchy a schodiskový výťah.
Zdravotný stav: pacientka má zavedenú PEG-sondu (na prijímanie stravy), trpí srdcovou arytmiou, bežnou stareckou slabosťou a užíva lieky na zriedenie krvi. V súčasnosti sa podrobuje fyzioterapii a logopédii. Je nutné dohliadať na užívanie liekov.
Do náplne práce spadá v rámci domácnosti najmä pranie, žehlenie a záhrada (očakáva sa preto opatrovateľka so vzťahom k prírode). Po dohovore s rodinou sa vykonáva varenie, u read more

Reason: Ponuka práce

Price1 650 €
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Bratislava Region, Bratislava II, Bratislava
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health, Other work
Created11.04.2018 10:37
Valid toValid indefinitely
Updated11.04.2018, 10:38
Ad ID53443
Updated: 11.04.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more