|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Mníchov – opatrovanie v DOBREJ RODINE

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Mníchov – opatrovanie v DOBREJ RODINE
Do obľúbeného Mníchova hľadáme skúsenú a chápavú opatrovateľku (30-65 rokov) k 74 – ročnému pánovi (180 cm, 110 kg), žijúcemu v dome spolu so svojou manželkou, ktorá je vo výbornej zdravotnej kondícii a nepotrebuje opateru. Pani je lekárka a je nápomocná v opatere manžela. Manželia nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú vlastnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacient je zaradená do 5. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich).
Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacient pred siedmymi rokmi utrpel vážny úraz, kedy spadol zo schodov, čoho následkom je imobilita s posttraumou lebky a mozgu, s čím súvisí aj sťažená schopnosť rozprávania. Zároveň mu bola diagnostikovaná epilepsia a trpí ťažkosťami dýchania až v takej miere, že sa nezaobíde bez kyslíkovej masky. Pacient je inkontinentný, duševne je úplne v poriadku.
Pohyblivosť: pacient je vzhľadom na spastickosť oboch nôh odkázaný na invalidný vozík. Využíva elektrický aj klasický vozík.
Opatrovateľka má v rámci osobnej opatery na starosti hygienu pacienta, prezliekanie, pomoc pri jedle (klasická strava, avšak nakrájaná na malé kúsky kvôli predchádzaniu dusenia sa) a asistenciu pri pohybe, vrátane transferu z vozíka na posteľ a naopak prostredníctvom zdvíhacieho zariadenia. Pacient tiež ocení spoločné rozhovory, prechádzky či výlety. Do domácich prác opatrovateľky spadá nakupovanie, pranie a varenie. Pacient má k dispozícii oš read more

Reason: Ponuka práce

PriceIn text
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Bratislava Region, Bratislava II, Bratislava
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health
Created24.04.2018 15:09
Valid toValid indefinitely
Updated24.04.2018, 15:09
Ad ID53571
Updated: 24.04.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more