|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie-dobrá ponuka pre dámy aj pánov

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie-dobrá ponuka pre dámy aj pánov
Do pekného rozvinutého mesta Weilheim, vzdialenom 50 km od Mníchova, hľadáme opatrovateľa alebo opatrovateľku s dobrou úrovňou nemčiny (vo veku 30-50 rokov) k 90 – ročnému pánovi ( 168 cm, 70 kg), ktorý žije sám v dome, pričom opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. Výhodou je, že opatrovateľka má k dispozícii 2 a pol dňa v týždni voľno a tiež fakt, že pacient je ešte relatívne samostatný. Pokoj v noci trvá od 21:00 – 7:00, nočná práca vôbec nie je potrebná. Dcéra pacienta žije neďaleko a v prípade potreby je na pomoci.
Stupeň ošetrenia: stupeň požadovaného ošetrovania bol u pacienta klasifikovaný na úrovni 3 (z piatich).
Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba, nakoľko si to zdravotný stav pacienta nevyžaduje.
Zdravotný stav: pacient je po duševnej stránke v poriadku, až na miernu zmätenosť vzhľadom na narušenú funkciu krátkodobej pamäte, nakoľko mu bola diagnostikovaná mierne pokročilá demencia. Okrem toho má vyšší krvný tlak a vzhľadom na vek slabšie počuje. Netrpí inkontinenciou, toaletu navštevuje sám.
Pohyblivosť: pacient je samostatne mobilný bez akýchkoľvek oporných pomôcok.
Opatrovateľ/ka vykonáva nákupy spolu s pacientom (obchod je vzdialený 400 m). Ďalej má na starosti varenie a udržiavanie poriadku. Pacient sa snaží ešte robiť sám, čo zvláda. Od opatrovateľa/ky sa očakáva dobré varenie, rozsah skúsenosti v opatrovaní nie je rozhodujúci. Fajčenie sa na tejto pozícii neakceptuje.
Dĺžka turnusu: read more

Reason: Ponuka práce

Price1 290 €
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Žilina Region, Trenčín Region, Košice Region, Banská Bystrica Region, Prešov Region, Bratislava Region, Trnava Region, Nitra Region
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health
Created30.04.2018 16:12
Valid toValid indefinitely
Updated30.04.2018, 16:12
Ad ID53620
Updated: 30.04.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more