|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Jednoduchá pozícia vhodná aj pre opatrovateľov

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Jednoduchá pozícia vhodná aj pre opatrovateľov
Pulheim – NENÁROČNÉ OPATROVANIE pána pre OPATROVATEĽA alebo OPATROVATEĽKU/s nástupom ČÍM SKÔR/ potrebná mierne pokročilá úroveň Nemčiny/ znalosť ruského jazyka VÝHODOU.
Do mestečka Pulheim, ktoré sa nachádza na predmestí Kolína, hľadáme opatrovateľku k 88-ročnému pánovi (173 cm, 60 kg), ktorý býva sám v byte. V domácnosti sa nenachádzajú žiadne domáce zvieratá. Pacient je pokojnej povahy, duševne v poriadku a veľa času prespí. Pacientova nemčina nie je úplne perfektná a hovorí aj rusky, preto je pre opatrovateľku výhoda ak ovláda ruštinu. Približne 5-6 km od pacienta býva jeho dcéra, ktorá je v prípade potreby nápomocná. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu. Internet vie rodina po dohode zabezpečiť.
Stupeň ošetrenia: pacient nebol zatiaľ zaradený do žiadneho stupňa ošetrenia.
Zdravotný stav: pacient je inkontinentný, ale inak nemá žiadne závažné diagnózy. Nedávno sa vrátil z nemocnice, preto nočné vstávanie ešte nie je presne určené. Pred pobytom v nemocnici navštevoval toaletu samostatne, momentálne potrebuje pomoc, ale je možné, že ju bude opäť navštevovať sám.
Pohyblivosť : pacient mal operovaný bedrový kĺb a pohybuje sa s pomocou invalidného vozíka. Veľa času leží a sedí v invalidnom vozíku. Je potrebné, aby mu pri pohybe bola opatrovateľka nápomocná.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac/základná dĺžka turnusu, nástup: čím skôr
Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1280 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informác read more
Price8,84 € + In text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created31.05.2018 13:26
Valid toValid indefinitely
Updated31.05.2018, 13:26
Ad ID53971
Updated: 31.05.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more