|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Výborná ponuka pri rakúskych hraniciach

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Výborná ponuka pri rakúskych hraniciach
Burghausen – Jednoduché opatrovanie páru pri RAKÚSKU/nástup od 1.8.2018 /turnus 1 mesiac/ NEFAJČIARKA/ potrebná dobrá znalosť Nemčiny a VODIČSKÝ PREUKAZ
Do malého mesta Burghausen, ležiaceho na juhu Nemecka pri rakúskych hraniciach, hľadáme opatrovateľku k 86-ročnému pánovi (175cm, 85kg) a 76-ročnej pani (168cm, 110kg). Manželia bývajú v rodinnom dome a nemajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícií samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: obaja pacienti sú zaradený do 2. stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje približne dva krát denne ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: obaja pacienti sú duševne úplne v poriadku, sú čiastočne inkontinentní. Pán má problémy s krvným tlakom a parkinsonovu chorobu. Jeho manželka nemá žiadne závažne ochorenia, ale viac krát mala operovanú pravú nohu a rameno. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne (nie je potrebné každú noc), pri presune na toaletu.
Pohyblivosť: pacient potrebuje, aby mu bola opatrovateľka nápomocná. Pri pohybe využíva rolátor alebo invalidný vozík. Pacientka sa pohybuje samostatne s pomocou rolátora.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientov, čiže pomáhať im pri osobnej hygiene, prezliekaní, pacientovi pri pohybe, presune na toaletu, sprevádzanie k lekárom. Jej úlohou je taktiež starostlivosť o domácnosť (upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, nakupovanie). Obchod je vzdialený približne 3 km. Je potrebné, aby mala opat read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created26.06.2018 11:19
Valid toValid indefinitely
Updated26.06.2018, 11:19
Ad ID54234
Updated: 26.06.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more